Viata sexuala dupa nasterea naturala
Buna ziua. Am nascut acum 3 luni si am o problema. Vaginul meu a suferit modificari, am avut vreo 7 copci(pe vagin si pe uter) iar dupa nastere a ramas mult prea larg. Pur si simplu nu mai simt nimic in timpul actului sexual. Viata sexuala nu mai e aceiasi. As vrea sa stiu daca isi va reveni la normal sau ce pot face, cum pot interveni?
1 comentarii
Buna ziua, exista cateva solutii la aceasta problema:
- exercitiile Kegel, concepute pentru a dobandi un control mai bun si o intarire a zonei genitalo-pelvine
- exercitiile cu un dispozitiv special (in fapt arata ca un ou de dimensiuni mai mici, care are atasat un snur). Este o varianta a exercitiilor Kegel care ajuta la identificarea muschilor zonei. Oul se introduce partial in vagin si se exerseaza tragerea lui inanutru, apoi expulzarea. La final se scoate usor datorita snurului atasat. Tehnica este folosita in strainatate in astfel de situatii, la femeile care au nascut sau care au probleme cu controlul musculaturii din zona respectiva.
- daca solutiile de mai sus nu dau rezultate in cateva luni exista varianta chirurgicala, vaginoplastia, adica refacerea vaginului. Desi este vorba de o interventie chirurgicala operatia nu este complicata si da rezultate excelente asupra vietii sexuale.
- exercitiile Kegel, concepute pentru a dobandi un control mai bun si o intarire a zonei genitalo-pelvine
- exercitiile cu un dispozitiv special (in fapt arata ca un ou de dimensiuni mai mici, care are atasat un snur). Este o varianta a exercitiilor Kegel care ajuta la identificarea muschilor zonei. Oul se introduce partial in vagin si se exerseaza tragerea lui inanutru, apoi expulzarea. La final se scoate usor datorita snurului atasat. Tehnica este folosita in strainatate in astfel de situatii, la femeile care au nascut sau care au probleme cu controlul musculaturii din zona respectiva.
- daca solutiile de mai sus nu dau rezultate in cateva luni exista varianta chirurgicala, vaginoplastia, adica refacerea vaginului. Desi este vorba de o interventie chirurgicala operatia nu este complicata si da rezultate excelente asupra vietii sexuale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3problema dupa nastere: scapari de gaze
- 3sex dupa nastere la 5 saptamani neprotejat!
- 4am nascut de 5 luni si aseara sia dat drumul in mine pot ramane gravida?
- 13Durere in timpul actului sexual
- 4Cat timp poti sta fara sex?
- 7Muschii vaginali
- 3Ajutor - am când și când cu greu orgasm
- 0Durere in timpul actului sexual
- 7Despre soțul meu
- 0Dificultati cu sotia
- 0Sangerare dupa contact sexual
- 2Sex la 3 săptămâni după nașterea naturala
- 1Sotia mea doar ce a nascut de scurt timp si stiu ca nu avem voie sa facem sex momentan
- 3Sex anal după 2 săptămâni de nastere normal
- 1Intrebare contact sexual dupa cezariana
- 0Nastere cu probleme si probleme dupa 10 luni de la nastere
- 1Ajutați-mă - contact sexual după naștere
- 1Durere in timpul actului sexual la 3 luni după naștere naturală
Mai multe informații despre: Viata sexuala dupa nastere
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: