Durere in timpul actului sexual
Buna ziua!
Am nascut prin cezariana acum 6 luni un baietel de 4, 200kg de cand am nascut am dureri ingrozitoare la contactul sexual si usturime, dupa nastere la exact o luna mia venit ciclul menstrual normal si inca doua luni dupa (iunie, iulie, august)dar de atunci pana acum nici un semn am dureri groaznice de cap si uneori ma doare in dreapta jos va rog daca va-ti consultat cu o asemenea situatie ajutatima(eu nu sunt in tara sa pot merge la medic sunt in Franta si nu ma descurc prea bine cu limba si am considerat ca nu e grav)ce sa fac.Multumesc
Am nascut prin cezariana acum 6 luni un baietel de 4, 200kg de cand am nascut am dureri ingrozitoare la contactul sexual si usturime, dupa nastere la exact o luna mia venit ciclul menstrual normal si inca doua luni dupa (iunie, iulie, august)dar de atunci pana acum nici un semn am dureri groaznice de cap si uneori ma doare in dreapta jos va rog daca va-ti consultat cu o asemenea situatie ajutatima(eu nu sunt in tara sa pot merge la medic sunt in Franta si nu ma descurc prea bine cu limba si am considerat ca nu e grav)ce sa fac.Multumesc
13 comentarii
Trebuie sa mergeti la un medic. Exista niste semne care nu sunt deloc in regula. Durerile, usturimile pot avea mai multe cauze care nu pot fi diagnosticate sau tratate pe internet.
Nu va suparati...in legatura cu ciclul menstrual sunt motive de îngrijorare?Mulțumesc
Da, sunt motive de ingrijorare caci este prea devreme. Nu alaptati?
Daca alaptati de ce luati anticonceptionale?!
Nu inteleg de ce vi s-au recomandat anticonceptionale cand alaptati, caci toti acei hormoni sunt transmisi copilului prin lapte!
Daca este vorba sa nu ramaneti insarcinata (avand in vedere ca aveti menstruatie) este recomandat sa folositi o alta masura contraceptiva (prezervativul). Daca exista alte situatii care necesita tratament cu anticonceptionale este recomandat sa nu alaptati.
Daca este vorba sa nu ramaneti insarcinata (avand in vedere ca aveti menstruatie) este recomandat sa folositi o alta masura contraceptiva (prezervativul). Daca exista alte situatii care necesita tratament cu anticonceptionale este recomandat sa nu alaptati.
Dar de Contraceptia prin implant contraceptiv subdermic cu progesteron ce parere aveti ce imi puteti spune ?E mai indicată
Trebuie sa reduceti/eliminati orice substante straine in timpul alaptarii. Metoda sugerata de catre dumneavoastra are efecte secundare si practica a aratat ca are un grad schimbator de protectie, probabil in functie de organism si alte elemente greu controlabile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3problema dupa nastere: scapari de gaze
- 4am nascut de 5 luni si aseara sia dat drumul in mine pot ramane gravida?
- 4Cat timp poti sta fara sex?
- 1Viata sexuala dupa nasterea naturala
- 7Muschii vaginali
- 3Ajutor - am când și când cu greu orgasm
- 0Durere in timpul actului sexual
- 0Dificultati cu sotia
- 0Sangerare dupa contact sexual
- 2Sex la 3 săptămâni după nașterea naturala
- 1Sotia mea doar ce a nascut de scurt timp si stiu ca nu avem voie sa facem sex momentan
- 3Sex anal după 2 săptămâni de nastere normal
- 1Intrebare contact sexual dupa cezariana
- 0Nastere cu probleme si probleme dupa 10 luni de la nastere
- 1Ajutați-mă - contact sexual după naștere
- 1Durere in timpul actului sexual la 3 luni după naștere naturală
Mai multe informații despre: Viata sexuala dupa nastere
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: