Varsaturi fara alte simtome.
![Ganditoarea](/arata_img.php?img=cont_134783.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Sotul meu, de aproximativ o luna, uneori varsa la scurt timp dupa ce mananca, intr-o singura repriza si nu are alte simptome. Nu acuza dureri decat ca se simte balonat si, spune el, ca daca varsa ii trece. Doresc sa mai precizez ca e foarte sensibil la mancaruri, am foarte mare grija cu gatitul.
Nu este fumator, nu bea si consuma pe cat posibil sanatos.
Avem 3 mese echilibrate pe zi. Si-a facut investigatii medicale si au iesit bune rezultatele. Cu un an in urma a avut helicobacter pyloris si a dat in gastrita. De fapt amandoi am avut probleme. Am urmat tratament 3 luni si regim alimentar strict si apoi am repetat analizele. Au iesit foarte bune.
Ce este de facut?
Nu este fumator, nu bea si consuma pe cat posibil sanatos.
Avem 3 mese echilibrate pe zi. Si-a facut investigatii medicale si au iesit bune rezultatele. Cu un an in urma a avut helicobacter pyloris si a dat in gastrita. De fapt amandoi am avut probleme. Am urmat tratament 3 luni si regim alimentar strict si apoi am repetat analizele. Au iesit foarte bune.
Ce este de facut?
8 comentarii
![Ganditoarea](/arata_img.php?img=cont_134783.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nu a facut ecografie. A facut doar consult medicat in urma caruia i s-a cerut analize de urina, scaun si sange. Acestea au iesit bine si nu i-a mai recomandat nimic.
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Sa faca o ecografie abdominala completa sa vedeti ce e acolo.
Si mie imi ies acele analize bune si la ecografie mi-a iesit inceput de steatoza hepatica.
Si mie imi ies acele analize bune si la ecografie mi-a iesit inceput de steatoza hepatica.
Multumesc mult. O sa merg cu sotul sa-si faca ecografia. Mentionez ca are 30 de ani iar la inaltimea lui are o greutate ideala si nu sufera de vreo boala. E si sportiv pentru ca practica tenis.
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Sa nu fie ceva pe fond nervos. Excludeti intai cauzele fizice facand ecografia.
Da, este cel mai potrivit. Inca odata va multumesc si va doresc multa sanatate!
Va multumesc de sfaturi. A facut mai multe investigatii amanuntite si a fost diagnosticat cu heliobacter pyloris si gastrita. A urmat tratamentul si regim alimentar iar apoi a repetat investigatiile si acum este refacut.
Ma bucur mult ! Va doresc multa sanatate in continuare !
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2gastro-duodenita acuta! tot nu pot manca aproape nimic!
- 6am ameteli foarte puternice, ce ma face sa transpir puternic
- 5Diaree, varsaturi, temperatura la un copil de 8 luni
- 14mi.e rau.raspuns urgent va rog
- 21Dureri de cap, varsaturi, tremurat, diaree
- 10voma diaree si varsaturi
- 0Simptome suspecte: ameteala, dezechilibru, varsaturi...
- 4greata si varsaturi
- 7Nu stiu nici doctorii ce boala am!
- 4De 12 ani ma doare capul doar dimineata...
- 2M-am trezit cu dureri de cap si am varsat numai alb si verde...
- 6bebelus 3 luni - alaptat + formule de lapte.
- 1febra si varsaturi decateva zile
- 1Sughit si varsaturi
- 1Am varsat pastila
- 3Vomit dupa ce mananc!
- 1Greata, varsaturi, dureri. Ajutor!!
- 0Durere de cap/ ureche infundata/ varsaturi
Mai multe informații despre: Varsaturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: