insarcinata sau dereglare hormonala?
Am avut contact sexual neprotejat la 1 zi dupa terminarea ciclului menstrual, dupa exact 5 zile de la contact sexual am avut o sangerare abundenta exact ca menstruatia care a durat 4 zile..As vrea sa primesc un sfat in legatura cu problema mea..E posibil sa fi ramas insarcinata si dupa numai 5 zile sa fi avut loc nidatia?..Din cate stiu eu nidatia nu este asemanatoare menstruatiei sau unei hemoragii asa cum am avut eu..Din momentrul inceperii sangerarii am o stare de greata..Puteti sa imi dati un sfat sau o parere mai ales cele care au ramas insarcinate, numai am rabdare pana la proba testului de sarcina.Multumesc!
4 comentarii
Dupa contactul sexual, ai luat pastila de a 2-a zi?
nu am vrut sa iau din alte motive..Insa aceea sangerare era foarte abundenta si prea devreme ca sa fie nidatie, dupa parerea mea..insa fiecare organism e diferit in felul sau..De aceea imi doresc o parere din partea celorlalti.
Cel mai probabil este hormonal, nu asa este sangerarea de nidatie.
Chistul ovarian este una dintre afectiunile ce fac menstruatia sa apara de doua ori intr-o luna, provoaca hemoragii ori sangerari anormale.
Chistul ovarian este una dintre afectiunile ce fac menstruatia sa apara de doua ori intr-o luna, provoaca hemoragii ori sangerari anormale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Am nevoie de un raspuns
- 4sunt gravida?
- 0Sint insarcinatà ?
- 8Test de sarcina negativ apoi pozitiv
- 8insarcinata sau nu?
- 5dereglare menstruala - motiv de ingrijorare?
- 8sunt oare insarcinata?
- 13sarcina sau raceala?
- 0Poate fii vorba de vreo sarcina?
- 3dereglare hormola sau sarcina?
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 4sunt insarcinata ?
- 4Posibila sarcina, fara penetrare?
- 2Exista sanse de a ramane insarcinata? Sfatul unui medic, va rog.
- 3Probleme vaginale.. sarcina?
- 1menstruatie mai devreme...vreau bebe
- 1Menstruatie intarziata
- 0probabilitatea sarcinii
- 2Dereglari menstruale
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata? dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: