insarcinata sau dereglare hormonala?
Am avut contact sexual neprotejat la 1 zi dupa terminarea ciclului menstrual, dupa exact 5 zile de la contact sexual am avut o sangerare abundenta exact ca menstruatia care a durat 4 zile..As vrea sa primesc un sfat in legatura cu problema mea..E posibil sa fi ramas insarcinata si dupa numai 5 zile sa fi avut loc nidatia?..Din cate stiu eu nidatia nu este asemanatoare menstruatiei sau unei hemoragii asa cum am avut eu..Din momentrul inceperii sangerarii am o stare de greata..Puteti sa imi dati un sfat sau o parere mai ales cele care au ramas insarcinate, numai am rabdare pana la proba testului de sarcina.Multumesc!
4 comentarii
Dupa contactul sexual, ai luat pastila de a 2-a zi?
nu am vrut sa iau din alte motive..Insa aceea sangerare era foarte abundenta si prea devreme ca sa fie nidatie, dupa parerea mea..insa fiecare organism e diferit in felul sau..De aceea imi doresc o parere din partea celorlalti.
Cel mai probabil este hormonal, nu asa este sangerarea de nidatie.
Chistul ovarian este una dintre afectiunile ce fac menstruatia sa apara de doua ori intr-o luna, provoaca hemoragii ori sangerari anormale.
Chistul ovarian este una dintre afectiunile ce fac menstruatia sa apara de doua ori intr-o luna, provoaca hemoragii ori sangerari anormale.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Sarcina? Sunt ingrijorata!!!
- 2oare sunt inarcinata?
- 5pot ramane insarcinata?
- 3anticonceptionalele.. eu nu am mai avut o alta folie cu mine
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 5pot sa raman?
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 8ma framanta: insarcinata daca e virgina?
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 1motive de ingrijorare sau nu ? este sau nu gravida ? va rog frumos sa ma ajutati
- 1Dereglare menstruala
- 1insarcinata oare??
- 2Poate rămâne însărcinată?
- 2Sarcina?
- 2Sarcina sau nu?
- 1Sarcina? Am avut un contact sexual protejat in prima zi de menstruație
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata? dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: