spotting abundent dupa pauza diane 35
buna ziua,
am luat diane 35 timp de 1 an jumatate, timp in care nu am avut nicio neplacere din cauza lor. anul acesta am decis sa fac o pauza si nu le-am mai luat timp de 3 luni. de cand le-am inceput din nou, (in prima zi a menstruatiei cum e recomandat) am un spotting foarte abundent si usoare dureri abdominale. mentionez ca e prima luna de cand am reinceput sa le iau si stiu ca ar fi 3 luni de acomodare, dar spottingul e foarte abundent, mai tare seamana a menstra. oare ar fi bine sa le schimb de luna viitoare?
va multumesc mult pentru timpul acordat!
am luat diane 35 timp de 1 an jumatate, timp in care nu am avut nicio neplacere din cauza lor. anul acesta am decis sa fac o pauza si nu le-am mai luat timp de 3 luni. de cand le-am inceput din nou, (in prima zi a menstruatiei cum e recomandat) am un spotting foarte abundent si usoare dureri abdominale. mentionez ca e prima luna de cand am reinceput sa le iau si stiu ca ar fi 3 luni de acomodare, dar spottingul e foarte abundent, mai tare seamana a menstra. oare ar fi bine sa le schimb de luna viitoare?
va multumesc mult pentru timpul acordat!
5 comentarii
Ar trebui sa precizati varsta si cine v-a recomandat sa folositi Diane 35.
am 21 de ani iar diane 35 am luat sungura dupa ce doctorul mi-a recomandat logest, nu au mers (m-am ingrasat) apoi Yasmin de la care nu m-am simtit bine...asa ca am luat diane 35 care anu mers excelent. de asemenea tratamentul cu anticonceptionale l-am inceput in urma cu 4 ani din cauza polimenoreei.
Nu aveti indicatie pentru Diane 35 si va recomand sa renuntati la el si sa incercati altceva, gen Qlaira (este special pentru pacientele ce prezinta polimenoree, spotting) eventual karissa, Yaz etc
revin la topic...as fi vrut sa iau Karissa dam am aflat ce sunt identice cu logest si nu mai vreau sa ma ingras asa ca m-am gandit la Desorelle. oare ar fi ok? si pot sa le iau acum dupa pauza de 7 zile normal?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sangerari intermenstruale
- 11diane 35
- 14prima data cand iau diane 35
- 36chist ovarian si Diane 35
- 6Anticonceptionalele... pot sa le schimb?
- 2folosesc Diane35 la recomandarea medicului
- 14durere in timpul actului sexual
- 4intrerupere de sarcina si infectie vaginala
- 7Diane 35 si spotting
- 0sangerari intre menstruatii
- 7va rog sa ne ajutati: sangerari intermentruale
- 2logest (cred ca am inceput pe spotting?)
- 0Sangerari intre menstre
- 0Sangerare în afara menstruației.
- 2Posibilă sarcina ?
- 0Intrebare sangerare
- 1Menstruație de mai multe ori
- 0Poate ramane insarcinata daca i-am bagat degetul cu sperma in vagin?
- 4Ciclu anormal in ultimele 2 luni si dureri puternice in zona pelvica
- 0Sângerare vagială între menstruații
Mai multe informații despre: diane 35 sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: