de curand m-am speriat f tare de o tromboflebita deoarece fumez si iau anticonceptionale
de curand m-am speriat f tare de o tromboflebita deoarece fumez si iau anticonceptionale.va rog sa-mi spuneti daca venele ingrosate si o hgb de 14.7 (limita superioara este 13.6) poate sugera o asemenea boala.sa mentionez si o hipertiroidie cu tratament specific: thyrozol, metoprolol, magnerot/Ca si sedatiph!va multumesc anticipat pt raspuns!
6 comentarii
Ori fumatul, ori contraceptia, amandoua nu se poate.Inca nu ai facut tromboflebita, dar nici nu mai ai mult.Fumatul nu face bine nici la hipertiroidie, poate ca macar il mai reduci, caci sa stii ca chiar daca intrerupi pilulele, fumand, riscul de accident cardio-vascular ramane acelasi.Deci daca poti suprima fumatul si consuma mai multe lichide.Numai bine!
imi raspunde si mie cineva? "sotul meu a avut tensiunea 20/14 foloseste printre altele si nebilet dar mai foloseste si alcool, ce reactii pot sa apara?"
"Beneficiez"" de niste varice foarte urate, mai mult ruptura de vase.Am vazut un reportaj cu medic MAHOMAD ABU-BAKERsi m-ar interesa ce fel de operatii face, prin extirpare, , , , , , , nu ma pricep.Cel mai mult mi-as dori sa aflu cat COSTA interventia si multe altele.CUM pot oare lua legatura pentru a afla raspunsurile!!! MULTUMESC!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Tromboflebita - sfaturi
- 2anticonceptionale+tigari, 16 ani
- 22Tromboflebita. Picioarele ma dor in continuare
- 3am tromboflebita... unde sa ma adresez?
- 3formatiune tumorala pe ovarul stang... incotro s-o luam?
- 4yasmine si fumatul
- 6mama mea sufera de tromboflebita - va rog un sfat sunteti singura speranta!!!
- 0am tromboflebita, arterita si eczema flebitica
- 7tromboflebita - sfaturi
- 0Ce este tromboflebita esentiala?
- 0Anticonceptionalele si fumatul.
- 0tromboflebita sau nu?
- 0tromboflebita tratament
- 0Anticoncepționalele și fumatul
- 0Pilulele si fumatul
- 3Fumătoare, 37 ani - pot lua anticoncepționale?
Mai multe informații despre: tromboflebita anticonceptionalele si fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: