diagnosticat cu TOC
salutari tuturor! daca poate sa-mi dea cineva un sfat: am fost diagnosticat cu tulburare obsesiv convulsiva si de 7 luni de zile urmez tratament cu anafranil, zoloft si zyprexa in urma caruia ma simt foarte bine. intrebarea mea este pana cand o sa iau aceste medicamente? au o groaza de reactii adverse, printre care si tulburari sexuale (care ma deprima).
va multumesc!
va multumesc!
7 comentarii
cred ca e compulsiva.E foarte bine ca tratamentul e cel care iti trebuie! Fa-l atat timp cat iti spune medicul, nu le intrerupe in niciun caz! Si apoi cand e, se face treptat. Pentru tulburarile sexuale poti vorbi tot cu medicul cum sa reduci efectele, eventual cu medicatie naturista, dar numai daca nu intra in contradictie cu ce iei acum. Sanatate si ai incredere ca va fi bine!
salutari! revin din nou cu aceeasi problema! au trecut 12 luni de la tratamentul cu antidepresive si ma simt extraordinar de bine din punct de vedere psihic(ink mai urmez tratamentul, ce-i drept in doza mai mik) insa nu pot scapa de acea problema legata de viata de cuplu, nu-mi pot satisface partenera din cauza medicamentelor iar doctorul meu tot sustine ca problema se ajusteaza in timp(cand?pentru ca nu mai am nici macar erectie?) iar inainte aveam o viata sexuala activa, fara probleme! va rog sa ma ajutati cu un sfaT!
E POSIBIL SA RAMAN IMPOTENT SI DOCTORUL MEU SA MA TOT DUCA CU ZAHARELUL? SUNT 12 LUNI IN CARE NU AM MAI AVUT CONTACT SEXUAL! MA INGROZESC PE ZI CE TRECE!
Mentioneaza si d-ta varsta si daca mananci cereale (nu sunt recomandate), esti sedentar, mai iei ceva suplimente ?
In general mai toata medicatia din psihiatrie nu elimina cauza, doar mascheaza simptomele.
In plus, Zyprexa de pilda creste cortizolul, rezistenta la insulina, respectiv amplifica conversia hormonilor suprarenali, DHEA in androstenedion, apoi in testosteron, care este aromatizat in estrogen sau convertit in dihidrotestosteron.
Iar un nil zdravan de testo este esential pt potenta.
In felul asta dupa o perioada de "tratament" vei vedea ca nu mai esti capabil decat sa stai in fata Tv-ului, nepricepand nici de acolo cine stie ce.
Poate daca ai tine un regim cu mai putini carbohidati (dieta low-carb - fara cereale) si ai face oarece sport (tine andorgenii sus) fenomenul ar fi mult intarziat.
Zinc, Vitamina E ai luat vreodata ? VItamina E cel putin poti sa iei zilnic 100 UI sau chiar mai mult.
In general mai toata medicatia din psihiatrie nu elimina cauza, doar mascheaza simptomele.
In plus, Zyprexa de pilda creste cortizolul, rezistenta la insulina, respectiv amplifica conversia hormonilor suprarenali, DHEA in androstenedion, apoi in testosteron, care este aromatizat in estrogen sau convertit in dihidrotestosteron.
Iar un nil zdravan de testo este esential pt potenta.
In felul asta dupa o perioada de "tratament" vei vedea ca nu mai esti capabil decat sa stai in fata Tv-ului, nepricepand nici de acolo cine stie ce.
Poate daca ai tine un regim cu mai putini carbohidati (dieta low-carb - fara cereale) si ai face oarece sport (tine andorgenii sus) fenomenul ar fi mult intarziat.
Zinc, Vitamina E ai luat vreodata ? VItamina E cel putin poti sa iei zilnic 100 UI sau chiar mai mult.
Partea a doua ca o cauza esentiala a multor tulburari psihice este excesul de opioizi, deci daca ai tulburare obsesiv compulsiva, trebuia din start ELIMINAT glutenul (are prop. farmacologice, ca un drog).
Ti s-a spus treaba asta ? Altfel esti doar o victima.
Ti s-a spus treaba asta ? Altfel esti doar o victima.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 38De aproximativ 10 ani sufar de tulburari obsesiv-compulsive
- 181Tulburare Obsesiv-Compulsiva - Cap 13
- 17Este o problema medicala? Este TOC?
- 8Tata internat la psihiatrie si nu stim ce exact ce are si mai ales daca se poate remedia
- 5sufar de TOC si am avut momente de cadere groaznica
- 5un pic nedumerit
- 4Sa fie tot tulburarea obsesiv compulsiva sau altceva ?
- 8Copil de 14 ani - probleme in special dimineata
- 3Anxietate, TOC, atacuri de panica
- 7Stare de neliniste si vinovatie
- 7Tulburarea obsesiv-compulsivă
- 3OCD, TOC, sindromul obsesiv compulsiv
- 4Ganduri rele/depresie/TOC
- 3Verificare fara sens, nevoie obsesiva
- 0Fenomen senzorial si tulburare obsesiv compulsiva
- 1Ce soluții și metode de vindecare alternative cunoașteți ptr toc și schizo??
- 5Toc băiat de 15ani
- 4Duloxetina/Cymbalta pentru anxietate TOC
- 8TOC Serlift
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: