greutatea la 4 luni

08-04-2011
mihaela iliut
Nu este medic/terapeut
mihaela iliut
buna ziua,
am si eu o intrebare. fetita mea are 3 luni si jumatate si are o gerutate de 5, 550 kg si o lungime de 62 cm. este normal? mie mi se pare cam slabuta. mananca destul de putin intre 90 si 120 ml.
4 comentarii
0
08-04-2011, ora 19:32
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna seara draga mea,
pai, aici ceri tu ajutor?
propunere:
1. cumpara si citeste cartea :MAMA SI COPILUL
2.da un tel sau fa o vizita medicului in a carui grija e copilul si...intreaba!

Sa-ti traiasca bebe, sa fie sanatos si..s-auzim de bine!

O seara buna!
0
08-04-2011, ora 22:33
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
un sugar creste in trim.1 750gr/luna, in trim.2 500gr./luna, iar in trim.3 250gr./luna, deci la 4 luni ar trebui sa aiba 6 kg.(presupunand ca a fost nascut cu 3 kg.)cresterea in greutate depinde si si de modul de alimentatie (natural, artificial) si de corectitudinea diversificarii alimentatiei.iti doresc sa ai un copil sanatos si sa ai multa grija de el.
0
09-04-2011, ora 23:17
ali_anghel
Nu este medic/terapeut
ali_anghel
In primul rand "multa sanatate!". Importanta in acest calcul este greutatea cu care s-a nascut. Pana la 4 luni trebuie sa-si dubleze greutatea, asta ca regula dar nu este un capat de tara daca nu e asa. Asa cum au spus si cei anteriori mie: cum este hranit (matern sau formula) si cel mai important vorbeste cu medicul de familie sau mergi la un pediatru. In ce priveste diversificarea alimentatiei eu cred ca este prea devreme, mai asteapta pana la 6 luni daca se poate(stomacul, intestinele, rinichii inca nu sunt pregatiti). Tu crezi ca mananca putin, uite cum se calculeaza: 250+greutatea copilului asta in 24 h. In 24 h ar trebui sa ia in greutate 25-30 g, asta in primele 3-4 luni apoi o sa creasca mai greu. Daca 90-120 ml mananca in 24 h atunci mergi la un pediatru cat mai repede.
Multa bafta!
0
11-04-2011, ora 15:57
mihaela iliut
Nu este medic/terapeut
mihaela iliut
Multumesc tuturor.
Am fost la medic si mi-a spus sa stau linistita ca este totul ok, totusi...
ali_anghel - s-a nascut cu 3, 100kg si ne-am externat cu 3, 040 ; mananca 90-120 ml la o masa si mananca 7 mese pe zi (inca se mai trezeste noaptea pentru papa).
Papa la san cel mai mult si de la 3 luni completam cu formula (30-60 ml la o masa depinde), nu am inceput diversificarea, am incercat cate o lingurita de suc de morcov, cam atat.
Multa sanatate si voua.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Greutate bebeluș în funcție de vârstă - ce e normal și când trebuie să ne facem griji
  • Predictori biopsihosociali ai creșterii rapide în greutate de la naștere până la 6 luni
  • Dieta DASH și greutatea mare la naștere
  •