crescut in greutate 400 grame in 4 zile
buna ziua!
baietelul meu de 6 saptamani a crescut in greutate in patru zile 400 grame de cand il alimentez cu milumil 1 (tot de 4 zile). mentionez ca s-a nascut cu 3050 grame, din maternitate a iesit cu 2840 grame iar acum la 6 saptamani are 4030 grame. inainte sa-i dau lapte praf era tot timpul agitat si manca foarte des (8-9 ori pe zi) iar acum are cam 6 mese pe zi si este linistit. lungimea lui este de 57 cm.
va rog frumos sa imi spuneti daca trebuie sa ma ingrijoreze cresterea rapida in greutate a copilului (100 grame pe zi cu milumil 1)
va multumesc frumos!
baietelul meu de 6 saptamani a crescut in greutate in patru zile 400 grame de cand il alimentez cu milumil 1 (tot de 4 zile). mentionez ca s-a nascut cu 3050 grame, din maternitate a iesit cu 2840 grame iar acum la 6 saptamani are 4030 grame. inainte sa-i dau lapte praf era tot timpul agitat si manca foarte des (8-9 ori pe zi) iar acum are cam 6 mese pe zi si este linistit. lungimea lui este de 57 cm.
va rog frumos sa imi spuneti daca trebuie sa ma ingrijoreze cresterea rapida in greutate a copilului (100 grame pe zi cu milumil 1)
va multumesc frumos!
2 comentarii
eu cred ca atata timp cat ia in greutate e foarte bine!!milumilul nu ingrasa!!probabil ca a recuperat din urma si din cauza asta vi se pare ca a luat prea mult in greutate!!!daca ii merge bine bebelusului si este mult mai linistit acum nu aveti de ce sa va faceti probleme!!milumilul este cel mai bun lapte pt copii!!fetita mea are 4 ani si vrea doar milumil, pt ca altceva nu ii place!!multa sanatate
va multumesc frumos, aveti dreptate- baietelul a crescut in primele 4 zile cate 1oog iar apoi a continuat cu 30g/zi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10despre copii - greutatea
- 13Crestere in greutate
- 4greutatea la 4 luni
- 7Bebe prea slab?
- 1greutatea la bebelus de 6 saptamani
- 1greutate bebelus 5 luni
- 1Greutatea la 11 luni si 2 saptamani
- 8Greutate Bebe 8 luni
- 1Deficit de greutate?
- 0Greutate bebe 5 luni
- 1Bebelusul meu poate fi supraponderal? 2 luni - 6.3 kg