crescut in greutate 400 grame in 4 zile

31-08-2008
danaflorina
Nu este medic/terapeut
danaflorina
buna ziua!
baietelul meu de 6 saptamani a crescut in greutate in patru zile 400 grame de cand il alimentez cu milumil 1 (tot de 4 zile). mentionez ca s-a nascut cu 3050 grame, din maternitate a iesit cu 2840 grame iar acum la 6 saptamani are 4030 grame. inainte sa-i dau lapte praf era tot timpul agitat si manca foarte des (8-9 ori pe zi) iar acum are cam 6 mese pe zi si este linistit. lungimea lui este de 57 cm.
va rog frumos sa imi spuneti daca trebuie sa ma ingrijoreze cresterea rapida in greutate a copilului (100 grame pe zi cu milumil 1)
va multumesc frumos!
2 comentarii
0
31-08-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
eu cred ca atata timp cat ia in greutate e foarte bine!!milumilul nu ingrasa!!probabil ca a recuperat din urma si din cauza asta vi se pare ca a luat prea mult in greutate!!!daca ii merge bine bebelusului si este mult mai linistit acum nu aveti de ce sa va faceti probleme!!milumilul este cel mai bun lapte pt copii!!fetita mea are 4 ani si vrea doar milumil, pt ca altceva nu ii place!!multa sanatate
0
05-09-2008, ora 00:00
danaflorina
Nu este medic/terapeut
danaflorina
va multumesc frumos, aveti dreptate- baietelul a crescut in primele 4 zile cate 1oog iar apoi a continuat cu 30g/zi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Greutate bebeluș în funcție de vârstă - ce e normal și când trebuie să ne facem griji
  • Predictori biopsihosociali ai creșterii rapide în greutate de la naștere până la 6 luni
  •