Dupa primul act sexual.
Buna ziua. Marti, adica in urma cu 3 zile a avut primul raport sexual dintre mine si iubita mea. Mentionez ca ea a fost virgina. A simtit o durere foarte puternica si a sangerat dupa care a zis ca nu a mai simtit nimic. Mentionez ca a stat deasupra mea in timpul dezvirginarii. la cateva minute a inceput sa o doara burta si sa sangereze in continuare. Acum, dupa 3 zile inca sangereaza si o doare burta atunci cand apasa in zona ovarelor. Culoarea sangelui este de un rosu inchis. Sunt foarte ingrijorat pentru ea deoarece astazi a observat ca i s-a umflat burta. Nu mancase nimic toata ziua, doar clementine si o banana, poate fi si din cauza asta ? Tin sa mentionez ca a fost protejat si prezervativul la baza se uscase... Va rog ajuta-ti-ma cu un raspuns. Multumesc Anticipat !
5 comentarii
GABRIEL tie nu tia spus nimeni sau iei ca o deflorare este o trauma pt organism, acum organismul ei se schimba se pregateste pt viitor, pt sarcina, ca sa intelegi mai bine nu ca ar fi insarcinata ci ca deacum vor fi schimbari la ea, se vor mari sanii, se va finisa pielea, se va schimba atat fizic cat si psihic va prinde curaj si multe altele.
Eate perfect normal sa fi avut discomfort sau chiar dureri la primul ei contact sexual si este normala chiar si o usoara sangerare. Dar 3 zile e prea mult. trebuie neaparat sa o duci la medic. Mai bine sa fi sigur decat sa va para rau.
Pai da, dar ea este speriata de doctor. Dar la 3 zile dupa act, i-a venit ciclu si a durut-o burta mai tare ca de obicei zice ea... Are vreo legatura? Si uitasem sa zic dar o durea burta cand apasa pe ea, undeva la 4 degete sub buric ca sa zic asa...
E posibil sa-i fi venit ciclu si d-acolo sa-i fi curs sange? Ea zice ca nu ca si-ar fi dat seama... Dar sangele era de un rosu inchis, spre maro.
Mentionez ca am mai facut-o o data, la o zi dupa ce i-a trecut ciclu si iar, a zis ca are aceleasi dureri ca prima data si iar a curs sange si in timpul ala si dupa...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu mi-a curs sange dupa primul contact sexual, nici dupa al doilea...
- 1Sangerari dupa dezvirginare.Rog parerea unui medic.
- 5sarcina fara dezvirginare ?
- 2Prima data ciclu?
- 1e normal sa intarzie ciclul dupa dezvirginare?
- 1Ajutati-ma, va rog! care este pericolul de sarcina?
- 0Dezvirginare cu probleme?
- 1Poate fii insarcinata?
- 1Este posibil sa nu pot duce un contact sexual?
- 4Sarcina
- 5Sarcina?
- 3Normal sau nu sa nu imi curga sange la peimul contaxt sexual
- 3Problema in timpul pierderii virginitati.
- 1Vreau să aflu daca mai sunt sau nu vergina
- 3Virgina sau nu?
- 3Ajutor - vagin foarte strâmt, durere foarte mare
- 1Vă rog, ajutați-mă ! Când am avut primul contact sexual, nu am avut nici o sângerare
- 0Un mic sfat va rog - frica de o posibila sarcina.
- 0Am incercat sa fac sex însă nu m-am putut dezvirgina
- 1Scurgere maronie
Mai multe informații despre: dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: