In timpul actului sexual barbatul elimina sau nu spermatozoizi?
Am si eu o intrebare de fapt cea din titlu.
Eu nu folosesc prezervative din diferite motive pe care nu le mai enumar aici.
Ma controlez foarte bine si nu ejaculez niciodata in interiorul fetei.
Din cate stiu eu in timpul actului barbatul nu elimina spermatozoizi insa vreau sa fiu sigur.Stiu ca in urma ejacularii raman spermatozoizi pe canal pana la urinare de aceea niciodata nu o fac de 2 ori la intervale scurte. la mine un act sexual dureaza de obicei 1.5 ore 2 ore iar cand ejaculez sperma are o cosnsistenta foarte foarte lichida de aceea-mi fac probleme: daca totusi nu cumva s-ar putea sa elimin si-n timpul actului. Tot asa din cate stiu, in timpul actului se elimina doar un lichid de lubrifiere al canalului seminal.Oricum prietena mea are de gand sa ia pastile insa pana atunci as fii mult mai linistit sa stiu exact cum stau lucrurile.
Eu nu folosesc prezervative din diferite motive pe care nu le mai enumar aici.
Ma controlez foarte bine si nu ejaculez niciodata in interiorul fetei.
Din cate stiu eu in timpul actului barbatul nu elimina spermatozoizi insa vreau sa fiu sigur.Stiu ca in urma ejacularii raman spermatozoizi pe canal pana la urinare de aceea niciodata nu o fac de 2 ori la intervale scurte. la mine un act sexual dureaza de obicei 1.5 ore 2 ore iar cand ejaculez sperma are o cosnsistenta foarte foarte lichida de aceea-mi fac probleme: daca totusi nu cumva s-ar putea sa elimin si-n timpul actului. Tot asa din cate stiu, in timpul actului se elimina doar un lichid de lubrifiere al canalului seminal.Oricum prietena mea are de gand sa ia pastile insa pana atunci as fii mult mai linistit sa stiu exact cum stau lucrurile.
3 comentarii
Intr-adevar o cantitate mica de sperma poate ramane pe canal si aceasta poate fi eliminata inainte de ejacularea urmatoare. De aceea se recomanda folosirea in paralel a unei metode contraceptive suplimentare.
si lichidul preejaculator contine spermatozoizi intr-o cantitate mult mai mica, insa exista acel risc de 1-2% sa ramana prietena ta insarcinata, in functie de perioada in care itretineti raportui sexuale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Lichidul seminal...o mica mare dilema...
- 3Cit timp traiesc spermatozoizii?
- 4Cit timp traiesc spermatozoizii?
- 2Durata de viata a spermatozoizilor!!
- 7sperma de culoare verzuie
- 5Se poate ramane insarcinata prin simpla atingere?
- 8spermatozoizii pot trece de un himen care nu a fost rupt?
- 4despre spermatozoizi
- 4spermatozoizi in aer
- 6Scurgere prezervativ... am scos ceva ce semana cu sperma
- 6Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 0Spermatozoizii pot fi atacati de utrogestan ovule?
- 4Cate zile pot supravietuii spermatozoizi in vagin fara mucusul cervical?
- 0cat timp traiesc spermatozoizii in prezervativ?
- 6Lichidul albicios... poate fi o secretie vaginala din cauza placerii?
- 23interpretare spermograma.. ne dorim de mult timp cu bebe
- 3despre spermatozoizi si virginitate ori sarcină
Mai multe informații despre: Spermatozoidul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: