Lichidul seminal...o mica mare dilema...

02-08-2007
SpartanDream
Nu este medic/terapeut
SpartanDream
Problema suna in felul urmator: sunt impreuna cu prietena mea de 3 anisori si ne intelegem extraordinar pe toate planurile. Intre noi exista deseori momente in care ne apropiem foarte mult unul de celalalt, clipe foarte frumoase pentru amandoi dar nimic mai mult. Insa in mod cat se poate de natural, in aceste momente organismul meu produce asa-numitul lichid seminal, intr-o cantitate suficient de mare incat sa mi se umezeasca putin si la exterior pantalonii. Insa fiind in foarte aproape si in contact cu prietena mea s-a intamplat ca si hainele iubitei sa se umezeasca putintel din aceasta cauza. Problema care s-a ivit este ca prietena mea este foarte ingrijorata in aceasta privinta, stiind ca acest lichid poate contine si spemratozoizi, ea sustine ca exista riscul ca lichidul ajuns pe hainutele ei poate sa patrunda in vagin iar de aici urmarile. Eu am incercat sa-i explic faptul ca acest pericol nu prea exista si ca da o amploare mult prea mare acestui lucru, aducandu-i si argumente in acest sens, dar este la fel de ingrijorata in privinta acestui lucru. As dri sa aud si alte pareri in aceasta privinta, pentru a sti daca intra-devar exista riscul despre care vorbeam si ce masuri ar trebui luate in acest caz!
11 comentarii
0
02-08-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Cam cum isi inchipuie prietena ta ca arata un spermatozoid ???
Este un fel de Rambo care trece prin doua perechi de chiloti, o pereche de pantaloni si o fusta, dupa care intra in Muntele Venerei, deschide Poarta Fericirii izbind in laturi intai labiile mari, apoi labiile mici si avantandu-se apoi intr-un hau virtual pentru a ajunge la colul uterin si de acolo sa aiba puterea de a penetra colul pana in uter unde, in sfarsit, victorios si multumit, sa fecundeze pretiosul ovul al prietenei tale ???!!!
In cazul acesta nu ai intrebat-o daca nu a ramas cumva gravida asezandu-se pe un scaun unde ajunsese din greseala o picatura seminala ?
0
15-05-2008, ora 00:00
gologan
Nu este medic/terapeut
gologan
va rog sa ma ajutati si pe mine sa imi raspundeti va rog am mai lasat si alte comentari pe site...dar vreau sa primesc si ras...ori acest site numai esti online?...sa va spun am o problema.cu acest lichid seminal...e ceva trecator...acest lichid contine spermatozoiizi????...ar mai fi o problema...momente de excitare exista doar cand sunt cu prietena...si in acelasi timp...imi vine ascest lichid...e atunci cand iese destul de mult...nu prea se mai ridica...nush ce o fi oare..e cum o ster de acel lichid...si penisul are contact cu ceva uscat iar e normal, cum vine acel lichid...iar e moarta...posibil sa fie si de la lipsa de sex??sau oare din ce cauza uni zic ca si din cauza de la coca cola...??...si sunt momente cand ma uiti la filme xxx.nu se ridica..decat daca incep o masturbare...va rog foarte mult sa ma ajutati cat mai repede posibil va rog din tot sufletul.multumesc
0
19-05-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Drept sa-ti spun, nu am inteles prea mare lucru din ce ai scris aici!
Am sa rapund numai la ce am inteles:
1. Lichidul seminal contine spermatozoizi.
2. Lichidul acesta nu are legatura cu durata erectiei nici cu Coca-cola.
3. Are ceva legatura cu prietena si cu filmele xxx.
4. Incearca sa inlocuiesti masturbarea cu sexul cu prietena.
0
21-05-2008, ora 00:00
gologan
Nu este medic/terapeut
gologan
Va multumesc foarte mult...asta chiar am discutat si cu ea...sa o lasam balta o data cu joaca asta copilareasca, ca de acum suntem mari etc...deci cu coca cola nu are legatura cu absolut nimik, Ce vas ruga eu foarte mult, sa imi spuneti cand voi incepe la mai mult sex cu prietena totul va reveni la normal, ca un om normal, asa cum trebuie sa fie un baiat de varsta mea...si inca ceva aceste nu aduc si nici nu sunt inceput de ipotenta nu?va rog mult sa nu imi spuneti ca e posibil dati un ras foarte bun, si daca imi puteti recomanda ce mancaruri bauturi, vitamine etc pot lua pt a fi in forma cat de cat potrivita va multumesc mult inca o data MS
0
22-05-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Am inteles ca esti baiat tanar, asa ca nu ai nevoie la varsta ta de intaritoare pentru a fi in forma.
0
22-05-2008, ora 00:00
gologan
Nu este medic/terapeut
gologan
Ms mult...si imi cer scuze ca va deranjez, si ca sunt ca si un stres...dar sincer imi e un pic frica sa fie si altele, va dati seama si dumneavoastra ce este in sufletul meu, Sa inteleg ca nu e nici o problema si ca pot sta linistit? si sa urmez ce mati sfatuit...sa am cat mai multe contacte sexuale, si totul va fi ok...Ms mult pt sfaturi, si ca miati luminat un pic mintea si ca stau si eu mai linistit,...multumesc pt tot, daca vor mai exista probleme, si altele cine stie ce...si daca imi veti fi de ajutor eu ma voi recompensa fata de dumneavoastra...asa cum o face orice om pt viitorul si viata lui, dar eu sper sa fie toate bune pt mine atat cat si pt dumneavoastra...ms mult
0
19-04-2009, ora 13:06
modelino
Nu este medic/terapeut
modelino
Am scris o gramada de comentari.. dar nimeni nu mi'a raspuns.. as vrea si eu un raspuns va rog frumossss !! Eu sunt virgina.. Am avut parte de niste momente intime cu prietenul meu, mai precis ne'am masturbat.. el avea putin lichid seminal pe deget si m'a atins si pe mine.. nu m'a penetrat deoarece sunt virgina. Exista riscul de a ramane insarcinata ? Va rog vreau un raspuns :((
0
21-04-2009, ora 18:45
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Exista risc, insa numai teoretic. Practic, sansele sunt foarte mici !
0
06-05-2009, ora 00:07
Duzza
Nu este medic/terapeut
Duzza
Buna seara! Acum cateva zile, eu si prietenul meu ne-am 'alintat' putin reciproc.Atunci cand il mangaiam am simtit putin lichid seminal (aproape o picatura) pe degete. Dupa cateva minute am facut greseala de a ma mangaia singura cu aceeasi mana cu care l-am mangaiat pe el. Nu mi-am penetrat vaginul. Sunt inca virgina. Mentionez ca degetele mele erau uscate in acel moment. E posibil sa fi ramas insarcinata? Sunt un pic speriata. Astept raspuns cat mai repede. Multumesc!
0
07-05-2009, ora 18:43
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Putin probabil.
0
23-06-2012, ora 14:04
Cipian Andrei
Nu este medic/terapeut
Cipian Andrei
Buna ziua. Ma numesc Andrei si am o mare dilema!
De cateva zile am avut contact cu prietena mea, dar fara penetrare. Totul a inceput cu o usoara mangaiere, corpul meu a produs lichidul seminal in cantitate destul de mare, iar eu am incercat sa ma sterg...Dupa 2-3 minute am uitat si am inceput sa masez partenera, am continuat si la un moment dat am introdus jumatate din deget in "aceasta"...
Va rog sa imi spune-ti daca am facut ceva gresit, imi este frica si nu vreau sa gresesc de tanar. (Este posibil sa ramana insarcinata?)
Mentionez ca sunt virgin, la fel si ea!
Va rog sa ma ajutati cu problema aceasta...:(:(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: