Dereglare hormonala... astept un raspuns !

Buna ziua ! In ultimele luni mi-am reinceput activitatea sexuala, dupa o mica pauza si acum am intarzieri de ciclu, acum 2 luni mi-a intarziat o saptamana iar luna trecuta 4 zile si sanii m-au durut foarte tare. Pe langa acestea, observ un mic disconfort la sanul drept acum, iar menstra trebuie sa imi vina abia in 11. Am avut contact si neprotejat cu ejaculare afara dupa terminarea menstrei( care e la 33, 34 de zile la mine, deci nu eram in perioada fertila ) dar si cu prezervativ. Banuiesc ca este vorba despre o dereglare hormonala... si daca e asa, oare cand va reveni ciclul meu menstrual la normal? Sau ce trebuie sa fac sa imi revina ? La ginecolog doar peste 3 luni voi merge asa ca, pana atunci, astept un raspuns
2 comentarii

Buna safe, nu ai ce sa faci pana nu primesti un diagnostic exact care sa confirme sau nu ca este o problema remediabila. Pentru a diagnostica o dereglare hormonala ai nevoie de un profil normonal din sange.

Va multumesc mult pentru raspuns ! Urmeaza sa-mi fac analizele anuale si am sa vad care este problema... cam deranjanta pana acum si care-mi face griji ! O seara placuta :)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dereglare hormonala?
- 1dereglari hormonale
- 6Tratament cu Rispolept Consta
- 8Urgent va rog!Sunt operata
- 3cosuri foarte multe pe fata
- 22va rog... sarcina sau dereglari ciudate!
- 5prezervativ rupt si postinor, apoi iar prezervativ rupt si iar postinor
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 2dereglare hormonala?
- 0insarcinata sau dereglare?
- 3dereglare hormola sau sarcina?
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 8Ajutor - Candida si dereglarea hormonala?
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 13Sarcina sau dereglare hormonala?
- 6dereglare hormonala?! sau altceva
- 2sarcina sau dereglare hormonala?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 5Risc de sarcina sau dereglare hormonala?
- 13Sarcina sau o dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: