Depersonalizare si derealizare
Buna, am anxietate de o luna si imi este frica sa nu apara sentimentul de depersonalizare si derealizare. Spuneti mi va rog acestea apar si in anxietatea generalizata fara atacuri de panica? Sau este neobisnuit sa apara in anxietate generalizata?
6 comentarii
O data ce iti apare deja ceva pe fond psihic, pot aparea mai multe si depersonalizarea si orice altceva. Cunosc din proprie experienta. Iar tratamentul psihic este a la long- adik toata viata, mai greu pe o durata de 2 ani sau 5 ani cum scrie in medicina. E bine sa vorbesti cu un psiholog.
Eu am altceva mai grav, de la tulburare bipolara la halucinatii.
Intreb, pentru ca am auzit ca depersonalizarea/derealizarea apare in unele tulburari psihice. Eu am fost diagnostigata cu anxietate generalizata moderata si am vrut sa stiu daca depersonalizarea/derealizarea apare si in anxietate generalizata simpla fara alte probleme, deoarece am citit multe despre ea si mi e frica sa nu patesc asta din cauza anxietatii..
Trebuie sa vorbesti cu un psiholog sau psihoterapeut cel mai bine.Poate nu e nevoie de tratament.
@ anotherme
Trebuie sa traiti in prezent, strict in ziua de azi. Nu va ganditi ce boli pot aparea maine.
Peste 98 % din grijile oamenilor sunt imaginare. La concluzia aceasta a ajuns un batran de peste 90 de ani.
Trebuie sa traiti in prezent, strict in ziua de azi. Nu va ganditi ce boli pot aparea maine.
Peste 98 % din grijile oamenilor sunt imaginare. La concluzia aceasta a ajuns un batran de peste 90 de ani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11tulburare de depersonalizare
- 3o persoana vorbeste despre sine la persoana a 3-a
- 2153Anxietate cu atacuri de panica si depersonalizare.
- 4anxietate, depresie si depersonalizare
- 6In fiecare zi vreau nu doar sa 'respir' vreau sa ma bucur de viata din nou
- 10Chiauneala Senzatie ca nu sunt treaz complet
- 6tulburare bipolara cu depersonalizare si derealizare
- 11Tratament prin suflet bun
- 1Sfaturi, pareri (din experienta proprie) pentru hipomanie si sau depersonalizare
- 4nu mai pot... de cateva luni sunt nebuna, agresiva, ma musc si ma zgarai
- 16Anxietate cu derealizare si depersonalizare
- 21Derealizarea si Depersonalizarea
- 423Un sfat, va rog frumos !!!
- 5De cateva luni nu mai sunt eu !
- 15Derealizare Depersonalizare ?! Ajutor..
- 5Anxietate si depersonalizare
- 2Recomandare psihiatru/psihoterapeut cu experienta din Iași
- 6Oare ce am ?
Mai multe informații despre: Tulburarea de depersonalizare derealizare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: