Depersonalizare si derealizare

06-06-2020
anotherme
Nu este medic/terapeut
anotherme
Buna, am anxietate de o luna si imi este frica sa nu apara sentimentul de depersonalizare si derealizare. Spuneti mi va rog acestea apar si in anxietatea generalizata fara atacuri de panica? Sau este neobisnuit sa apara in anxietate generalizata?
6 comentarii
0
07-06-2020, ora 06:50
Anonim077
Nu este medic/terapeut
Anonim077
O data ce iti apare deja ceva pe fond psihic, pot aparea mai multe si depersonalizarea si orice altceva. Cunosc din proprie experienta. Iar tratamentul psihic este a la long- adik toata viata, mai greu pe o durata de 2 ani sau 5 ani cum scrie in medicina. E bine sa vorbesti cu un psiholog.
0
07-06-2020, ora 10:09
anotherme
Nu este medic/terapeut
anotherme
Alexandra, tu cu ce probleme te confrunti?
0
07-06-2020, ora 11:56
Anonim077
Nu este medic/terapeut
Anonim077
Eu am altceva mai grav, de la tulburare bipolara la halucinatii.
0
07-06-2020, ora 12:09
anotherme
Nu este medic/terapeut
anotherme
Intreb, pentru ca am auzit ca depersonalizarea/derealizarea apare in unele tulburari psihice. Eu am fost diagnostigata cu anxietate generalizata moderata si am vrut sa stiu daca depersonalizarea/derealizarea apare si in anxietate generalizata simpla fara alte probleme, deoarece am citit multe despre ea si mi e frica sa nu patesc asta din cauza anxietatii..
0
07-06-2020, ora 12:26
Anonim077
Nu este medic/terapeut
Anonim077
Trebuie sa vorbesti cu un psiholog sau psihoterapeut cel mai bine.Poate nu e nevoie de tratament.
1
08-06-2020, ora 15:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ anotherme

Trebuie sa traiti in prezent, strict in ziua de azi. Nu va ganditi ce boli pot aparea maine.
Peste 98 % din grijile oamenilor sunt imaginare. La concluzia aceasta a ajuns un batran de peste 90 de ani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: