Sfat despre stări ciudate
Buna seara, acum 3 săptămâni m-am trezit cu un fel de ceata mentala.La început simptome de derealizare ( cumva simțeam că nu mă mai pot conecta cu mediul înconjurător, persoane etc. ). Aceste stări au trecut apoi, dar acum văd ca și cumva tremurat, marginile obiectelor cumva in ceata. Ca să explic parca îmi tremură imaginea. Percep totul ca atunci când aș fi extrem de obosit. Nu mai am alte stări.
3 comentarii
Neurologie cel mai bine, cat de repede posibil.
Mergeți la un neurolog pentru investigații, iar dacă nu-i o problemă medicală mergeți la psihiatru sau psiholog clinician cu experiență pentru evaluare și în urma evaluării se va decide ce faceți mai departe.
Si de ce ma rog daca neurologul nu ii gaseste nimic trebuie sa se duca la psihiatru? Poate ar trebui sa se duca la un medic infectionist, poftim.
Asa faceti cu toti, nu sunteti in stare sa ii ajutati, sa descoperiti cauzele, si gata ii bagati pe medicamente psihiatrice.
Stiu pe cineva diagnosticat cu schizofrenie care dupa ani si ani a descoperit ca sufera de borelioza cronica. A luat antipsihotice degeaba, tot auzea voci, tot avea vedenii. Si-a tratat borelioza si a scapat de simptome. Puneti mana si investigati, daca sunteti in stare, daca nu faceti altceva, lasati-va de meserie.
Asa faceti cu toti, nu sunteti in stare sa ii ajutati, sa descoperiti cauzele, si gata ii bagati pe medicamente psihiatrice.
Stiu pe cineva diagnosticat cu schizofrenie care dupa ani si ani a descoperit ca sufera de borelioza cronica. A luat antipsihotice degeaba, tot auzea voci, tot avea vedenii. Si-a tratat borelioza si a scapat de simptome. Puneti mana si investigati, daca sunteti in stare, daca nu faceti altceva, lasati-va de meserie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cum se poate trata derealizarea si depersonaliarea?
- 17Derealizare, depersonalizare - exista remediu?
- 7derealizare si depersonalizare
- 9Derealizarea si depersonalizare, ajutor !
- 15Derealizare Depersonalizare ?! Ajutor..
- 1Tulburare de depersonalizare sau derealizare
- 2Depersonalizare și derealizare Romania(DPD).Grup pe Facebook.
- 7Tratament depresie anxioasa cu derealizare
- 4Derealizare
- 6Depersonalizare si derealizare
- 2Recomandare psihiatru/psihoterapeut cu experienta din Iași
- 4Disperare - De 4 ani ma chinui cu anxietatea generalizata cu derealizare
- 20Ce inseamna derealizare ?
- 2Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 2Dependenta benzodiazepine ? sau sindrom anxios?
- 1Derealizare, lipsa de concentrare, amețeli ușoare
- 6Oare ce am ?
Mai multe informații despre: derealizare