Sfat despre stări ciudate

21-11-2022
marius1234567
Nu este medic/terapeut
marius1234567
Buna seara, acum 3 săptămâni m-am trezit cu un fel de ceata mentala.La început simptome de derealizare ( cumva simțeam că nu mă mai pot conecta cu mediul înconjurător, persoane etc. ). Aceste stări au trecut apoi, dar acum văd ca și cumva tremurat, marginile obiectelor cumva in ceata. Ca să explic parca îmi tremură imaginea. Percep totul ca atunci când aș fi extrem de obosit. Nu mai am alte stări.
3 comentarii
0
23-11-2022, ora 04:18
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Neurologie cel mai bine, cat de repede posibil.
0
25-11-2022, ora 23:49
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Mergeți la un neurolog pentru investigații, iar dacă nu-i o problemă medicală mergeți la psihiatru sau psiholog clinician cu experiență pentru evaluare și în urma evaluării se va decide ce faceți mai departe.
1
26-11-2022, ora 15:47
ManuelaD.
Nu este medic/terapeut
ManuelaD.
Si de ce ma rog daca neurologul nu ii gaseste nimic trebuie sa se duca la psihiatru? Poate ar trebui sa se duca la un medic infectionist, poftim.
Asa faceti cu toti, nu sunteti in stare sa ii ajutati, sa descoperiti cauzele, si gata ii bagati pe medicamente psihiatrice.
Stiu pe cineva diagnosticat cu schizofrenie care dupa ani si ani a descoperit ca sufera de borelioza cronica. A luat antipsihotice degeaba, tot auzea voci, tot avea vedenii. Si-a tratat borelioza si a scapat de simptome. Puneti mana si investigati, daca sunteti in stare, daca nu faceti altceva, lasati-va de meserie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul