Derealizare
Buna ziua. Nu mai scap de starile de derealizare.. De 4 ani le am incontinuu. S au declansat in urma unei anxietati foarte puternice, cu atacuri de panica. Am incercat cipralex, eglonyl, serlift si efectin. Nu m au ajutat.Nu mai stiu ce sa mai fac, pt ca nu le mai suport. Cei care ati avut derealizare, ati reusti sa o vindecati? Si cum?Am inteles ca e posibil sa nu mai treaca niciodata..
4 comentarii
Mai trece, mai vine. Vezi ca exista Grupul Depersonalizare si derealizare pe Facebook.
Ar trebui schimbată schema de tratament din punctul meu de vedere
Vorbește cu medicul psihiatru, poate umblă la schema de tratament.
Buna seara,
Nimic nu este veșnic. Va trece. Dar ceea ce contează este cum contribuiti dvs. pentru a nu mai resimți aceste stări. Un medicament pentru reducerea stărilor de derealizare nu exista. Derealizarea este un simptom ce apare pe fondul anxietatii. Faptul că încă aveti aceste stări de derealizare arata un nivel ridicat al anxietatii. Odată ce dispare anxietatea dispare si derealizarea. Apelați la un medic psihiatru pentru o nouă schemă de tratament, urmați sedinte de consiliere psihologică și implicați-vă in cat mai multe activități. Acum este mai dificil să socializati in mediul real din cauza izolării, dar o puteti face online. Important este sa va ocupați timpul, sa vorbiti cu oameni si sa aveti incredere in tratament si psihoterapie.
Nimic nu este veșnic. Va trece. Dar ceea ce contează este cum contribuiti dvs. pentru a nu mai resimți aceste stări. Un medicament pentru reducerea stărilor de derealizare nu exista. Derealizarea este un simptom ce apare pe fondul anxietatii. Faptul că încă aveti aceste stări de derealizare arata un nivel ridicat al anxietatii. Odată ce dispare anxietatea dispare si derealizarea. Apelați la un medic psihiatru pentru o nouă schemă de tratament, urmați sedinte de consiliere psihologică și implicați-vă in cat mai multe activități. Acum este mai dificil să socializati in mediul real din cauza izolării, dar o puteti face online. Important este sa va ocupați timpul, sa vorbiti cu oameni si sa aveti incredere in tratament si psihoterapie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cum se poate trata derealizarea si depersonaliarea?
- 17Derealizare, depersonalizare - exista remediu?
- 7derealizare si depersonalizare
- 9Derealizarea si depersonalizare, ajutor !
- 1Tulburare de depersonalizare sau derealizare
- 2Depersonalizare și derealizare Romania(DPD).Grup pe Facebook.
- 3Derealizare
- 7Tratament depresie anxioasa cu derealizare
- 4Derealizarea
- 6Depersonalizare si derealizare
- 2Recomandare psihiatru/psihoterapeut cu experienta din Iași
- 4Disperare - De 4 ani ma chinui cu anxietatea generalizata cu derealizare
- 3Depersonalizare si derealizare
- 20Ce inseamna derealizare ?
- 2Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 6Oare ce am ?
Mai multe informații despre: derealizare