ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Derealizare

09-04-2020
star
Nu este medic/terapeut
star
Buna ziua. Nu mai scap de starile de derealizare.. De 4 ani le am incontinuu. S au declansat in urma unei anxietati foarte puternice, cu atacuri de panica. Am incercat cipralex, eglonyl, serlift si efectin. Nu m au ajutat.Nu mai stiu ce sa mai fac, pt ca nu le mai suport. Cei care ati avut derealizare, ati reusti sa o vindecati? Si cum?Am inteles ca e posibil sa nu mai treaca niciodata..
4 comentarii
1
09-04-2020, ora 15:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mai trece, mai vine. Vezi ca exista Grupul Depersonalizare si derealizare pe Facebook.
1
09-04-2020, ora 18:52
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Ar trebui schimbată schema de tratament din punctul meu de vedere
1
09-04-2020, ora 19:03
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Vorbește cu medicul psihiatru, poate umblă la schema de tratament.
1
11-04-2020, ora 22:05
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna seara,

Nimic nu este veșnic. Va trece. Dar ceea ce contează este cum contribuiti dvs. pentru a nu mai resimți aceste stări. Un medicament pentru reducerea stărilor de derealizare nu exista. Derealizarea este un simptom ce apare pe fondul anxietatii. Faptul că încă aveti aceste stări de derealizare arata un nivel ridicat al anxietatii. Odată ce dispare anxietatea dispare si derealizarea. Apelați la un medic psihiatru pentru o nouă schemă de tratament, urmați sedinte de consiliere psihologică și implicați-vă in cat mai multe activități. Acum este mai dificil să socializati in mediul real din cauza izolării, dar o puteti face online. Important este sa va ocupați timpul, sa vorbiti cu oameni si sa aveti incredere in tratament si psihoterapie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul