Am nevoie de ajutorul vostru urgent. Mama are depresie, narcisism sever și multe alte probleme
![Andreea250420](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună seara!
Vă scriu acest mesaj deoarece am nevoie de niște recomandări nu bune, foarte bune de psihiatrii și psihiologi din București pentru mama. Mama are 55 de ani și se confrundă de aproximativ 35 de ani cu depresie, narcisism sever și multe alte probleme de comportament. Susținerea din partea tatei nu există și mă are pe mine. Pe parcursul anilor mama nu a ținut legătura cu psihiatra de la care a luat tratamentul inițial când a fost diagnosticată. În prezent, în 2023 a mers la consultație, iar aceasta i-a scos din medicamente și i-a lăsat: Anxiar 1, cipralet 10, solian 50.
Ulterior, mama a consultat o psihiatra din aproprierea orașului ei și i-a scos anumite pastile pe care doctora inițială i le prescrise și vă atașez mai jos ce i-a dat.
pastila in 3, Pregabalin 75 3 pe zi, cipralet 7:00 seara, 21:00 quediapină 50. Rețeta aceasta a luat-o până în prezent, iar curând a adaugat pregabalinul. - aceasta fiind recomandarea de către al doilea medic psihiatru.
In urma adaugărilor de către a doua psiholoagă mama a făcut criza menționată de mai sus.
Cu exactitate, ieri seară mama a făcut o criză oribilă i s-a făcut rău instant, a căzut mi-a leșinat de cel puțin 3 ori. Am sfârșit seara stând cu ea în curte pe beton rece și urinând de durere. Problema stă la faptul că ea refuză cu vehemență mersul la spital.
Îmi este foarte frică să merg la clinici recomandate de pe google deoarece în trecut am avut experiențe groaznice cu diferite terapeuți. Aș dori dacă se poate și dacă puteți să îmi recomandați anumite clinici foarte bune din București unde mama ar putea primi atât îngrjire din partea unui terapeut cât și a unui psihiatru care au foarte multă experiență în spate și știu cum să ne ajute. De asemenea, să mențină legătura telefonică cu ambii deoarece mama face diferite reacții alergice la medicamentele prescrise. Mulțumesc, și o săptămână liniștită vă doresc!
Vă scriu acest mesaj deoarece am nevoie de niște recomandări nu bune, foarte bune de psihiatrii și psihiologi din București pentru mama. Mama are 55 de ani și se confrundă de aproximativ 35 de ani cu depresie, narcisism sever și multe alte probleme de comportament. Susținerea din partea tatei nu există și mă are pe mine. Pe parcursul anilor mama nu a ținut legătura cu psihiatra de la care a luat tratamentul inițial când a fost diagnosticată. În prezent, în 2023 a mers la consultație, iar aceasta i-a scos din medicamente și i-a lăsat: Anxiar 1, cipralet 10, solian 50.
Ulterior, mama a consultat o psihiatra din aproprierea orașului ei și i-a scos anumite pastile pe care doctora inițială i le prescrise și vă atașez mai jos ce i-a dat.
pastila in 3, Pregabalin 75 3 pe zi, cipralet 7:00 seara, 21:00 quediapină 50. Rețeta aceasta a luat-o până în prezent, iar curând a adaugat pregabalinul. - aceasta fiind recomandarea de către al doilea medic psihiatru.
In urma adaugărilor de către a doua psiholoagă mama a făcut criza menționată de mai sus.
Cu exactitate, ieri seară mama a făcut o criză oribilă i s-a făcut rău instant, a căzut mi-a leșinat de cel puțin 3 ori. Am sfârșit seara stând cu ea în curte pe beton rece și urinând de durere. Problema stă la faptul că ea refuză cu vehemență mersul la spital.
Îmi este foarte frică să merg la clinici recomandate de pe google deoarece în trecut am avut experiențe groaznice cu diferite terapeuți. Aș dori dacă se poate și dacă puteți să îmi recomandați anumite clinici foarte bune din București unde mama ar putea primi atât îngrjire din partea unui terapeut cât și a unui psihiatru care au foarte multă experiență în spate și știu cum să ne ajute. De asemenea, să mențină legătura telefonică cu ambii deoarece mama face diferite reacții alergice la medicamentele prescrise. Mulțumesc, și o săptămână liniștită vă doresc!
1 comentarii
![Psiholog Cristina-Mihaela Stoian](/arata_img.php?img=cont_149074.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Inainte de orice, eu va recomand internare la Obregia. Aceste crize nu sunt firesti si trebuie ca pacienta sa fie monitorizata si evaluata intr-un spital, tocmai pentru a se decide care ar fi cel mai potrivit tratament psihiatric pt ea. Abia dupa ce va fi stabilizata, sa ramana pe un tratament care o ajuta real, fara prea multe efecte adverse, poate incepe si un proces psihoterapeutic, insa in cabinet, nu online, in cazul dumneaei (eu lucrez de peste 10 ani si online, deci nu e cazul ca as fi reticenta cu privire la online, ci e vorba de faptul ca nu orice caz poate fi preluat si lucrat in terapie, doar online). Internarea ar fi cel mai bun lucru pt ea, in acest stadiu al bolii.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5depresie fara reactii la tratament
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 32Depresii grave + stari de anxietate, oboseala + anorexie + stres
- 4Xanax - vreau sa nu-l mai iau! Cum sa fac?
- 4cum iti ajuti mama depresiva?
- 6am nevoie urgent de un psiholog, sufar de depresie, cred
- 2Depresie... nu pot sa ma controloez
- 2Depresie
- 48Depresie
- 5Stresul reprezintă principala cauză de apariţie a depresiei
- 22cine ma poate ajuta cu un sfat?
- 6Ma indrept catre depresie?
- 1Trebuie sa inving anxietatea, depresia si fobia
- 36Greutatea si depresia
- 5Haloterapia si Depresia in BPOC, un semnal important pentru psihiatrie
- 2cum as putea iesi din starea de depresie?
- 15Mi-e rau, noaptea in somn. Mi-a fost si ziua dar noaptea ma sperie.
- 17tulburari psihice
- 4Depresie si anxietate
- 1Schizofrenie sau depresie severa?
Mai multe informații despre: Depresia narcisismul depresie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: