ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Depresie+ fobie sociala

63 comentarii 1 2 3
0
26-10-2014, ora 11:23
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
E bine copilu' ! Doctorul tau a reusit o dubla performanta, a compromis si psihiatria dar si psihoterapia ! Cu psihiatria am vazut ca te-a diagnosticat eronat deci si tratamentul a fost in consecinta dar cu psihologia ce n-a mers bine ?
0
01-11-2014, ora 14:16
moromete002
Nu este medic/terapeut
moromete002
Am renuntat eu pentru ca mi-am dat seama ca nu mi se potriveste terapeutul in primul rand. Metoda nu stiu ca n-am apucat s-o incerc pe perioada lunga.
Am vrut sa caut alt psihoterapeut, dar mi-am dat seama ca altcineva care sa practice acel tarif nu o sa mai gasesc, si nu pot sa mai merg...

La ce diagnostic te gandesti dumneata? Macar sa stiu asupra ce sa ma invart.
0
02-11-2014, ora 17:22
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Eu vad o tulburare bipolara usoara, pt ca acest imaginar in care spui ca te-ai refugiat seamana foarte bine cu o hipomanie, deci tratamentul ar trebui sa contina in principal un stabilizator de dispozitie si un antidepresiv doar la nevoie ! In principiu, dar trebuie personalizat mai exact si cu alte categorii de medicamente conform simptomelor !
Adaugă un comentariu / răspuns
63 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: