Vreau sa cumpar tratamentul de pe internet...
Bună seara, am fobie sociala si tulburare psihotica acuta, mi - au fost prescrise rispolept si seroxat, dupa ce le - am luat prima luna nu am mă vrut sa mai merg la psihiatru pentru ca consultația costa 100 de lei si la spitalul de stat nu vreau sa merg ca am mai fost si nu mi - au plăcut medicii de acolo. Stiti un site de unde pot sa fac rost pe net?
15 comentarii
Se pot lua fara rețetă din farmacie.Dar de ce nu va susține părinții dv?Sunteți bine sub tratament?
ma susțin dar pentru ca nu muncesc au zis ca nu o sa îmi mai dea bani pentru nimic și aici le dau dreptate, mi - e de ajuns ca am unde sa stau. Am încercat sa iau tratamentul si fără reteta dar nu a vrut sa mi - l dea farmacista. Din ce văd acum ca nu îl mai iau când îl luam eram mai bine, acum mi -e mult mai greu sa vorbesc, mă exprim mai greu si gândesc mai greu si când merg pe strada clipesc des din ochi si nu pot sa mă uit în sus pt ca nu suport sa se uite cineva la mine.
Mai mergeti o data la psihiatrul cu 100 de lei sa va faca reteta permanenta.
Rețetă permanenta?se poate face scrisoare medicala către medicul de familie pe 3 sau 6 luni
Nu stiam ca poate sa îmi facă rețeta permanenta, adică sa iau în fiecare luna tratamentul fără reteta?
Nu exista noțiune de RETETA PERMANENTA se poate face o scrisoare medicala simplă ne decontată de CJAS către medicul de familie!
Sotul meu are reteta pe un an. Nu i-o opreste la farmacie si isi ia lunar tratamentul cu acea reteta.
clara_p ai putea sa faci rost de acea reteta cu rispolept pe cateva luni si sa mi-o trimiti in posta? o sa iti trimit banii pe card. te rog am neaparat nevoie, la psihiatru nu vreau sa mai merg
daca vrei sa ma ajuti poți sa mă adaugi pe fb numele e florin zarzu nu am poza de profil si la poza de coperta am pe cineva in sacou
Din punctul.meu de vedere permanent înseamnă tot timpul și nu sunt cârcotaș sunt aici pt a ajuta.Florin lasă mi datele tale in mesaj și îți fac reteta.
Nume:Zarzu Florin
Adresa:Strada Venus Blocul 1 Scara. A nr.1 ap.1
Oraș Bacău Județul Bacău
Data nașterii : 8.04.1999
CNP:1990408046253
Adresa:Strada Venus Blocul 1 Scara. A nr.1 ap.1
Oraș Bacău Județul Bacău
Data nașterii : 8.04.1999
CNP:1990408046253
@Dr. Mătușa Ion-Cătălin mi-ati făcut reteta ?
Sunt in concediu până în 13 mai o sa vatrimit
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2fobia sociala te distruge profesional
- 16fobii sociale
- 16Fobie sociala de cand ma stiu
- 7nu inteleg ce se intampla cu mine???
- 6Depresie de mult timp - AJUTOR !!!!!!!
- 3baiat de 10 ani, cand se sperie urineaza in pat
- 30sufar de o fobie sociala iesita din comun
- 44FRICA - motivul pt. care sintem cu totii aici
- 9oare am atacuri de panica?
- 3stari de anxietate si cred si fobie sociala care ma chinuie de ceva vreme
- 13Atac de panica?
- 6Ce medicamente imi recomandati pentru anxietate sociala ?
- 10Deficit de atentie comorbid cu anxietate generalizata, fobie sociala, depresie etc.
- 14Medicamente eliberate gratuit
- 6Fobie sociala severa.Terapie cognitiv comportamentala.
- 3Xanaxul si fobia sociala.
- 36Tulburare psihotica acuta la copil de 13ani
- 9Fobia sociala ca simptom al schizofreniei.
- 10Tulburari de comportament și anxietate
Mai multe informații despre: Fobia sociala tulburarea psihotica acuta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: