depresie atipica

16-04-2009
simmona
Nu este medic/terapeut
simmona
iau pt depresie atipica de 1 luna si jumatate fevarin de 100 mg si solian de 100 mg, totusi am recaderi, ma gandeam ca nu ar fi bun tratamentul.am mai luat in trecut arketis de 20 mg si mam simtit f bine cu el.lam intrerupt pt ca mi se parea ca nusimai facea efectul.sa revin la arketis?
problema mea este de fapt ca am dificultati in inghitirea mancarii, am senzatia ca ma voi sufoca cu mancare.datimi un sfat va rog
1 comentarii
0
19-04-2009, ora 20:50
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca aveai senzatia ca nu-si mai facea efectul Arkesis inseamna ca si in timp ce-l luai aveai nemultumiri.Si terapia de acum este buna. Poti reveni la terapia avuta dar trebuie sa stie si psihiatrul ce vrei tu sa faci.Incearca sa lupti, sa gasesti puterea si sa iesi cat mai repede din starea aceasta, sa renunti la medicamente si sa reiei o viata normala.Un om daca isi pune in gand ceva, prin puterea mintii sale, poate multe lucruri minunate infaptui, chiar si faptul de a se salva pe sine insusi.Mai ales ca tu nu ai decat o banala depresie atipica.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul