Depresie anxietate help
Buna! Acum 3 ani am fost diagnosticata cu depresie și anxietate, din cauza ca nu mancam nu aveam pofta de mâncare, in rest nici o problema ma simteam fericita, aveam energie nici un gând depresiv trist, am luat și tratament medicamentos L am schimbat de câteva ori, acum iau doar mirzaten seara o jumătate, de câteva luni la fel nu mănânc pur și simplu nu pot îmi vine sa vomit, am avut pentru prima data și atac de panica care prima data nu prea înțelegeam ce mi sa întâmplat, apoi a urmat al doilea al treilea, și am înțeles ca starea sa agravat, am slăbit așa rău încât nu am putere de nimic, am și ametelei, uneori simt o presiune foarte mare in cap, tremur, am gânduri negative non stop și pe zi ce trece e mai rău mai rău, nu mai știu ce sa fac, sufăr in fiecare zi, as vrea sa nu mai tremur ai sa mănânc și sa scap de atacurile de panica
2 comentarii
Trebuie vorbit cu medicul psihiatru sa va schimbe tratamentul pana il gasiti pe cel cu care va simtiti bine. Uneori antidepresivul nu isi mai face efectul si trebuie schimbat.
Te duci la medic si spui tot, nu ai trat potrivit, deci se va rezolva repede. De ce nu ai spus medicului ce ne spui noua ? Sau daca medicu ala nu e ok, du-te la altul si vezi ce zice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12probleme sexuale cauzate de starea de anxietate
- 21anxietate sau depresie?
- 18Agorafobie?
- 5Atac de anxietate si depresie
- 7Probleme cu atacuri de panica si anxietate
- 3SIRIN - imi poate spune cineva cat de eficient este acest preparat impotriva anxietatii?
- 3nu stiu exact daca e anxietate sau nu
- 7Efecte adverse paroxetina?
- 1Anxietate, atacuri de panica si depresie SAU distonie neurovegetativa
- 19Ce cred psihiatrii si psihologii despre masturbare?Ajutor va rog.
- 2Va rog sa imi dati un sfat legat de anxietatea asta !
- 3Tratament pentru anxietate necorespunzator sau efecte adverse?!?!
- 2anxietate / atac de panica
- 7Mi-e frica sa nu inebunesc
- 5anxietate, atac de panica, depresie?
- 2Depresie sau altceva
- 2Simptome care nu-mi dau pace
- 1Cum imi dau seama cand am ceva de la anxietate ?
- 11Cel mai eficient tratament pt anxietate
- 1O senzatie de sufocare
Mai multe informații despre: Anxietatea depresie depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: