depresie puternica acum 3 ani, recomadati-mi un psiholog
buna ziua, am 30 de ani, acum 3 ani am avut o depresie puternica, am reusit sa trec facand tratament si cu vointa, acum ma simt foarte bine, dar eu fiind din provincie nu am avut parte de un medic prea bun si acum as vrea sa fac un control mai amanuntit la un medic de specialitate, va rog din tot sufletul sa-mi recomandati unul, am mare nevoie. multulesc pentru intelegere, -
3 comentarii
Kudika - esti printre cei norocosi ca tratamentul recomandat pentru depresie, te-a salvat si nu ai mai avut recaderi. De ce doresti acum un medic mai bun, daca cel pe care l-ai considerat mai putin bun, te-a ajutat! stim cu totii cit e de dificil de gasit tratamentul salvator ptr cei depresivi. Numai pe acest site cita lume e disperata sa stie ce poate face!! Imi poti spune si mie ce tratemente ai luat? eu sunt intr-o situatie dificila cu depresie si recadere, lipsa de vointa, izolare, nu pot sa lucrez, am frici de tot felul, mi se pare ca cineva mi-a furta viata pe care am avut-o pina atunci cind au inceput toate aceste tulburari etc. Mi se parte extrem de nedrept ca un om sa traiasca toate aceste stari. Foarte putin din afara intleg ce se intimpla cu astfel de oameni!!!!!!!!!!!Pot sa recomand o doctorita buna din Bucuresti Dr Maria Ladea (medic psihiatru). Am vazut-o la TV, la o emisiune pe Antena 2! Poti gasi datele ei pe internet. Nu am retinut spitalul unde lucreaza!
eu nu ai inteleg nimic...zici ca esti f bine...dar ca ai nevoie de un psihiatru bun...ciudat:P
apropo..si eu sufar de 3 luni de depresie si anx..
apropo..si eu sufar de 3 luni de depresie si anx..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72Intrebare pentru medicii psihiatri si nu numai
- 4cum iti ajuti mama depresiva?
- 100Recurenta depresiei
- 1depresia anxioasa
- 7plictisit de orice
- 5Depresie, anxietate sau altceva?
- 8Cand ma trezesc ma simt tare rau, simt creierul amortit
- 7conceperea unui copil in perioada tratamentului cu cipralex
- 3Sufar de depresie de aproximativ un an
- 4criza puternica de depresie
- 8Depresia si pierderea legaturii cu tine insuti