delir senzitiv de relatie

09-11-2009
simoten
Nu este medic/terapeut
simoten
Am fost diagnosticata recent cu delir senzitiv de relatie. pana acum am figurat cu tulburare afectiva cu elemente de interpretativitate si tulburare compulsiv obsesiva. Iau Zyprexa 7 mg si anafranil si fac psihoterapie. As dori sa mai cunosc persoane cu acelasi diagnostic. Un timp am fost pe linia de discutie cu TOC, dar am pierdut legatura. Am probleme in relatii pentru ca interpretez si ma panichez, exagerez mult lucrurile si reactionez necorespunzator. Probabil ca terapia imi va rezolva problema, dar as fi curioasa cum se descurca si altii.
Simoten
3 comentarii
0
09-11-2009, ora 20:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Draga simoten, e mai greu sa gasesti sa comunici cu persoane care au acelasi diagnostic pe care il ai si tu. Dar sa stii ca in multe aspecte, bolile noastre au trasaturi comune.De exemplu eu m-am regasit un pic ijn diagnosticul pe care zici tu ca il ai, desi eu sunt diagnosticata cu Tulburare afectiva bipolara. Poate tot pe forumul cu TOC sa intri. Am vazut ca sunt multe mesaje acolo. Iti doresc multa sanatate si rabdare, ca sa depasesti cu bine momentele mai putin usoare. Cu drag, Clara
0
10-11-2009, ora 10:46
simoten
Nu este medic/terapeut
simoten
Multumesc Clara. Deja am postat ceva pe forumul cu TOC si probabil voi tine legatura cu cei de acolo dat fiind ca am si eu un pic de TOC. Multa sanatate si tie, Clara, poate ne auzim si dincolo pe forum.
0
23-11-2009, ora 11:32
ramona italia
Nu este medic/terapeut
ramona italia
buna simoten!

O prietena, are aceleasi simptome ca si tine, ar vrea sa ia legatura cu tine dar nu se poate loga pe forum, daca nu te deranjeaza, iti las id de mess sa puteti discuta, mai in amanunt...multumesc anticipat!

ID.cristiana_rmn
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rolul suvorexantului în reducerea delirului la vârstnici
  •