de o saptamana am mancarimi in zona vaginului
de o saptamana..am mancarimi in zona vaginului..M-am interesat ce poate fi..si am citit despre Chlamydia si unele simptome cum ar fi..mancarimile, durerile abdominale, secretia urat mirositoare, diaree si dureri in timpul actului sexual.. pe care le am cateodata(mai mereu), ma duce la impresia ca am Chlamydia...va rog spuneti-mi ca nu e adevarat si ca e o boala care se poate trata repede...si fara probleme.Va multumesc
2 comentarii
Fiecare medic a suferit de mult boli. Cand eram in anul al III-lea si am studiat medicina interna m-am imbolnavit pe rand de: ficat, rinichi, inima, plamani. In anul al IV-lea, la chirurgie, sufeream de ulcer, iar in al V-lea aveam diverse boli foarte rare de urechi si laringe. Cel mai rau a fost in anul al VI-lea la oncologie, cand era evident ca am semnele unei boli incurabile...
Mancarimile vaginale pot fi produse de multe boli, iar Chlamydia nu e chiar in fruntea lor. Un consult medical ar fi de mare ajutor.
Mancarimile vaginale pot fi produse de multe boli, iar Chlamydia nu e chiar in fruntea lor. Un consult medical ar fi de mare ajutor.
msss.o sa fac un control cat mai curand.sper sa nu fie ceva grav...:(
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mancarimi in interiorul vaginului si in exterior
- 4Infectie, bubite rosii in zona genitala, menstruatie neregulata, chisturi
- 16mancarimi in zona genitala
- 5un tratament pentru acnee si am inceput sa am mancarimi in zona genitala
- 2mancarimi si scurgeri vaginale
- 4Secretie urat mirositoare si mancarimi usoare pe canal
- 4Mancarime si usturime in zona genitala
- 8Clitoris rosu, mancarime, se usuca si i se exfoliaza pielea
- 10candidoza genitala
- 0Usturime mancarime...stres
- 5pete rosii si mancarimi ale penisului
- 6Oare sa fie o mica infectie de la sexul anal cu doamna?
- 1iritatie penis, piele uscata, mancarimi
- 1Dureri genitale
- 3Va rog raspundeti nu ignorati - am o mancarime jos inauntru si cateodata si o usturime
- 1Bubițe pe labiile mici
- 1Afectiune genitala
- 2Baiat mancarimi zona genitala
- 0Roseata pe una din labiile exterioare
- 1Candida se tot repeta!
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala