Secretie urat mirositoare si mancarimi usoare pe canal
buna ziua,
de o saptamana am si nu am ca nu stiu sa spun nu este excesiv o Secretie urat mirositoare si mancarimi usoare pe canal, senzatie de pipi, imi poate spune cineva cu ce pot sa ma tratez? deci daca fac baie nu am nimic cateva ore, nu curge nimic din penis. am doar o senzatie jenanta penisul umed, miros si ce am zis mai sus...
de o saptamana am si nu am ca nu stiu sa spun nu este excesiv o Secretie urat mirositoare si mancarimi usoare pe canal, senzatie de pipi, imi poate spune cineva cu ce pot sa ma tratez? deci daca fac baie nu am nimic cateva ore, nu curge nimic din penis. am doar o senzatie jenanta penisul umed, miros si ce am zis mai sus...
4 comentarii
acum am vazut ca imi curge si cate o picatura galbena dimineatza, stie cineva cu ce pot sa ma tratez?
As dori sa va intreb daca aparitia unei infectii vaginale mai grave nu ar putea sa nu dea semne? Si cum s-ar manifesta, in cazul in care ar exista?
Experiență sexuala. am fost cu o fată zilele trecute și acum am o mâncărime în zona Perineu dacă așa se spune. Aș dori un consult online, telefonic sau fizic sau să mi se spună ce medicamente trebuie să cumpăr. Mâncărimea e cam insuportabilă. Probabil aș spune că sunt păduchi lați Din auzite, dar nu sunt. Nu e vizibil nimic. Mulțumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt nelamurita!
- 225secretie alba cu aspect branzos pe penis
- 4Mancarime la anus si vagin
- 3de vreo 2 zile, cand urinez ma ustura ingrozitor de abia pot face
- 14mincarimi acute in zona genitala la o fetita de 6 ani
- 9herpes genital?
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 0Mancarimi zona genitala AJUTOR
- 5O problema legata de hiv, o intrebare care ma macina..
- 4scurgere vaginala galbena
- 0Bubite rosii, mancarime si decojire a varfului penisului!
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 3Mâncărimi in partea genitală
- 1Vaginita in sarcina
- 1Bubite rosii penis
- 1Balanita recidiva
- 1Mâncărimi și secreții la nivelul penisului
- 4Mancarime zona genitala
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala secretie alba pe penis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: