Bubițe pe labiile mici
Bună, istoria mea începe cu doua luni in urma..aveam scurgeri brânzoase mă gâdila în adâncul vaginului și ma dureau ovarele, pe labiile mici la intrarea in vagin mi-au aparut doua bășici și niște umflături ca niște "alge marine" crescute lungi.Am mers la ginecolog, am facut analiză intravaginala și s'a constatat că am racit și bubițele mi'au ieșit pentru că scade imunitate.Ok, mi-a prescris Doramicin, Bethadine(supozitorii vaginale)și pentru bubițe cremă Herpebloc.Tratamentul l-am urmat 14 zile.Eliminările s-au normalizat, bubițele au trecut, dar "algele marine mai erau.M-am mai dat cu cremă câteva zile și parcă s-ai mai dat înapoi.Dar de câteva zile ele iar au apărut(acele care erau au crescut iar) și, deasemenea la intrarea in vagin mi-au aparut niște umflături parca ar fi pamânt crăpat când nui ajunge ploaie..așa ceva ßi am mâncărimi grozave..continui să mă dau cu cremă dar ele se întind.Am un singur partener sexual, este de la început, mai mult de cât atât am avut duminică relații și la el totu'i normal.
Trimit și poză celui ce mă poate ajuta.
Trimit și poză celui ce mă poate ajuta.
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa mergeti la medic si sa efectuati analize, prin poze si mediul virtual nu vi se poate oferi un diagnostic care sa resolve problemele. Organismul este diferit de la persoana la persoana si desi simptomele pot parea asemanatoare tratamentele pot fi diferite in functie de varsta, antecedente, istoric medical si familial, "sfaturile" de pe internet nu sunt aplicabile pentru toata lumea
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
va recomandam sa mergeti la medic si sa efectuati analize, prin poze si mediul virtual nu vi se poate oferi un diagnostic care sa resolve problemele. Organismul este diferit de la persoana la persoana si desi simptomele pot parea asemanatoare tratamentele pot fi diferite in functie de varsta, antecedente, istoric medical si familial, "sfaturile" de pe internet nu sunt aplicabile pentru toata lumea
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de ce rani? un tratament?
- 3ma mananca in zona vaginului si sa am senzatii de usturime la urinare
- 4epilarea in zona genitala... bubite asemanatoare cu niste alunite
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 13bubite in zona genitala!!!
- 14mincarimi acute in zona genitala la o fetita de 6 ani
- 9mancarimi ingrozitoare in zona genitala
- 4de doua saptamani - mancarimi in zona intima si insarcinata in luna a IV-a
- 12scurgere vaginala
- 4mancarime in zona vaginala
- 4scurgere vaginala galbena
- 3Alergie la produsele de igiena intima?
- 0Usturime mancarime...stres
- 5pete rosii si mancarimi ale penisului
- 1Bubite pe picioare, langa penis
- 0Mancarime pe baza testiculelor
- 1Urinez de la o vreme foarte des, am o mancarime si o jena pe canal.. diagnostic?
- 2Prurit vaginal
- 2Mancarimi anale puternice
- 0Bubițe albe pe labiile majore, ganglion inflamat
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala mancarimile in zona genitala