rare oua de Ascaris si rare chisturi de giardia
Buna ziua!De ceva vreme ma jena ceva la buric, ma durea, ma ardea un pic, ma durea si in capu'pieptului si simteam o mica usturime la buric in interior.Am fost la un doctor pediatru si m-a consultat si ea si dr.chirug.Am facut ecograf si totul a iesit bine, am facut si examenul coproparazitologic si am facut si analize de sange.La examenul coproparazitologic mi-a iesit ca am rare oua de Ascaris si rare chisturi de giardia.Mi-a dat tratament si l-am terminat dar tot ma mai doare si din cand in cand imi trece.Cand ma spal si pun apa calda pe buric sau cand alerg nu ma mai doare.Am avut si regim de tinut cu toate ca nu l-am prea respectat.Ce pot sa am? Se poate sa nu fi disparut acesti paraziti deoarece nu am tinut regimul?Din cauza acestor paraziti ma poate durea buricul?Crede-ti ca pot sa am ulcer gastro-duodenal, patetic, gastric sau alt fel de ulcer?Va rog sa imi spuneti!
7 comentarii
Ar fi nevoie de un consult gastroenterologic pentru stabilirea diagnosticului.
Geardia
Trebuie sa faci alt tratament pt ea. Ti-am zis de 1.0000 de ori.
Trebuie sa faci alt tratament pt ea. Ti-am zis de 1.0000 de ori.
Am facut doar eu singur tratamentul dar nu mi-a trecut.De ce?
Uneori trece foarte greu. Altero are si alta persoana din casa si se ia. De aceea trebuie toata casa sa faca tratament.
buna ziua! si eu ma confrunt cu acelasi lucru, fetitei mea de 7 ani i-a iesit in scaun tot rari chisti de giardia si rare oua de ascaris. mentionez ca i-am dat la interval de nici o luna tot felul de tratamente naturiste. Giardinophit, vermicin, nikvorm inclusiv zentel si nimic parca cu mai mare incapatanare apar ba mai mult si limbricii care pana acum nu ieseau.
sunt disperata o doare mai mereu burtica.va rog ajutati-ma va rog
stiu ca a trecut aproape un an de la postarea anterioara dar sigur ati scapat de acesti "musafiri" si ma ajutati si pe mine. multumesc
sunt disperata o doare mai mereu burtica.va rog ajutati-ma va rog
stiu ca a trecut aproape un an de la postarea anterioara dar sigur ati scapat de acesti "musafiri" si ma ajutati si pe mine. multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4analize viermi intestinali
- 3Probleme digestive?
- 13disperat !!!
- 14Giardia si helicobacter pylori - Caut un gastroenterolog bun in Bucuresti
- 5tratament ptr giardia
- 1Probleme stomac iritat : de la reflux, HP sau giardia?
- 1Oxiuri si absente chisturi
- 1Ascaris lumbricoides
- 0Va rog ajutati-ma !! durere de buric
- 2Dureri in jurul buricului de 3 ani agravata in ultima luna
- 2Giardioza cronica
- 0Intrebare tratament cu duador pentru giardia
- 0Durere in zona periombilical
- 0Disconfort buric
Mai multe informații despre: Ascaridiaza Giardioza giardia durere buric
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: