Giardioza cronica
Buna ziua! Acum 5 ani mi s-au gasit chisturi Giardia Lambia in scaun. Am facut tratament cu Duador timp de 5 zile. Am luat si pudra Lepicol pentru ca aveam probleme cu constipatia si inainte. Acum am aceleasi simptome, si in anii ce au trecut a mai revenit simptomatologia, cu toate ca la coprocultura si la coproparazitologic nu mi-a iesit nimic. Am facut in urma cu o luna jumate si o endoscopie si o colonoscopie, si am mici fisuri longitudinale la duoden. Mi s-au recoltat 2 biopsii ca sa vada daca e boala celiaca, si nu este. Mi s-a recoltat si pt helycobacter Pilori, si nu am.
De ieri au revenit aceleasi simptome in forta, tipice giardiozei.. si anume: stare puternica de greata, durere surda de burta, scaun gras si nedigerat, urat mirositor, respiratie urat mirositoare, am senzatia de bolboroseli in intestin, balonare, senzatie de slabiciune si lipsa poftei de mancare.
Am luat aseara metroclopramid, si Normix (pt ca mi s-a mai dat de un gastroenterolog).. intrebarea este: la sfarsitul lui noiembrie as vrea sa ma internez pentru un control amanuntit la un medic parazitolog la spitalul Colentina, fiindca am ajuns la disperare.. sa consult atatia medici si niciunul sa nu imi rezolve problema. Dar.. daca fac acum tratament cu Normix, care este un antibiotic pt infectii intestinale, se va mai gasi ceva la intestine in noiembrie? Nu se pot modifica rezultatele daca iau acum medicatie? Sau sa iau Duador, care este chiar pt Giardia? Sau sa merg iar la un gastroenterolog care sa spuna ca “doar pt o diaree ma complic asa?”, fiindca m-am saturat de atitudinea asta a medicilor. Ma confrunt si cu niste intolerante alimentare, as vrea sa imi fac si analize sa vad la ce am intoleranta sau alergie, cel mai probabil la lactoza ca am observat ca atunci am stari de rau.
Multumesc, si astept un sfat!
De ieri au revenit aceleasi simptome in forta, tipice giardiozei.. si anume: stare puternica de greata, durere surda de burta, scaun gras si nedigerat, urat mirositor, respiratie urat mirositoare, am senzatia de bolboroseli in intestin, balonare, senzatie de slabiciune si lipsa poftei de mancare.
Am luat aseara metroclopramid, si Normix (pt ca mi s-a mai dat de un gastroenterolog).. intrebarea este: la sfarsitul lui noiembrie as vrea sa ma internez pentru un control amanuntit la un medic parazitolog la spitalul Colentina, fiindca am ajuns la disperare.. sa consult atatia medici si niciunul sa nu imi rezolve problema. Dar.. daca fac acum tratament cu Normix, care este un antibiotic pt infectii intestinale, se va mai gasi ceva la intestine in noiembrie? Nu se pot modifica rezultatele daca iau acum medicatie? Sau sa iau Duador, care este chiar pt Giardia? Sau sa merg iar la un gastroenterolog care sa spuna ca “doar pt o diaree ma complic asa?”, fiindca m-am saturat de atitudinea asta a medicilor. Ma confrunt si cu niste intolerante alimentare, as vrea sa imi fac si analize sa vad la ce am intoleranta sau alergie, cel mai probabil la lactoza ca am observat ca atunci am stari de rau.
Multumesc, si astept un sfat!
2 comentarii
Bună seara! Ce ați mai făcut în legătură cu giardia.. Și noi avem de 1 an si tot asa am fost la medici și tratamentele nu dau rezultate, după tratament ne ies rare chisturi, nu distruge un totalitate.. Luam și multe produse naturiste pt a putea supraviețui cât de cât, plus pastile de balonare, probiotice.. Chiar asa nu exista un remediu pentru acest protozor.. Numai face nimeni studii????
De 1 an ma confrunt cu gaze multe si ragait. In februarie am facut coproparazitologic si a iesit giardia pozitiv. Am luat duador 3 zile. Am repetat analiza in martie. Din nou a iesit giardia. Am mai luat 3 zile duador. De la 1 aprilie am inceput sa iau tinctura de propolis si ulei din seminte de dovleac. Acum nu mai ragai. Ma simt mai bine. Sper sa fiu de ajutor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Giardie
- 2giardia lambilia
- 3Probleme digestive?
- 13disperat !!!
- 14Giardia si helicobacter pylori - Caut un gastroenterolog bun in Bucuresti
- 5tratament ptr giardia
- 5giardia eliminata in urma tratamentului mai este infectioasa sau nu
- 5giardia la fetita de 1 an si 3 luni
- 0uleiul de seminte de dovleac
- 3am simptomele giardiei
- 9giardia intestinalis tratament adulti