Durere/Intepatura ombilic dupa efort fizic
Buna ziua!
De aproximativ 2 luni, de fiecare data dupa ce depun efort fizic, insemnand 50-60min cardio (alergare, genoflexiuni, abdomene etc.) incep 'durerile/intepaturile' in zona ombilicala - in jurul ombilicului... nu e o senzatie care persista stand pe loc, ci mai de graba cum ma misc, misc trunchiul, cum fac o miscare 'brusca', chiar si intorcandu-ma pe scaun.. ma inteapa de-mi vine sa lacrimez.
Tin sa mentionez ca durerile/intepaturile incep la 1-2 ore DUPA efort, in timpul efortului nu am nici o problema.
Ele incep sa dispara, nu complet, daca iau un algocalmin. De obicei daca fac efort in jurul orei 19-20 si ma pun pe urma la culcare, a doua zi nu mai am nimic. Dupa cum am precizat, acest lucru se intampla doar cand depun 'efort mai intens', gen 50-60minute aproape non-stop / cu pauze scurte (30-50sec)
Mentionez de asemenea ca am 20 de ani, sex masculin si nu am avut astfel de probleme pana acum.
De aproximativ 2 luni, de fiecare data dupa ce depun efort fizic, insemnand 50-60min cardio (alergare, genoflexiuni, abdomene etc.) incep 'durerile/intepaturile' in zona ombilicala - in jurul ombilicului... nu e o senzatie care persista stand pe loc, ci mai de graba cum ma misc, misc trunchiul, cum fac o miscare 'brusca', chiar si intorcandu-ma pe scaun.. ma inteapa de-mi vine sa lacrimez.
Tin sa mentionez ca durerile/intepaturile incep la 1-2 ore DUPA efort, in timpul efortului nu am nici o problema.
Ele incep sa dispara, nu complet, daca iau un algocalmin. De obicei daca fac efort in jurul orei 19-20 si ma pun pe urma la culcare, a doua zi nu mai am nimic. Dupa cum am precizat, acest lucru se intampla doar cand depun 'efort mai intens', gen 50-60minute aproape non-stop / cu pauze scurte (30-50sec)
Mentionez de asemenea ca am 20 de ani, sex masculin si nu am avut astfel de probleme pana acum.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7rare oua de Ascaris si rare chisturi de giardia
- 4Jena la buric. Ajutati-ma va rog!
- 1Jena la buric. Ajutor!
- 1Va rog sa îmi spuneți si mie niste cauze pentru durere de buric!
- 1Durere în partea dreaptă, în dreptul buricului
- 0Va rog ajutati-ma !! durere de buric
- 4Buric iritat
- 2Buba, umflatura ciudata in Buric !?
- 3Balonare dureri abdominale langa buric
- 0Durere in zona periombilical
- 5Durere în partea dreapta sub coaste
- 1Gastroenterita, dureri de burtica de care nu mai scăpăm
- 2Durere de burta și stare generala proasta
- 0Disconfort buric
- 13Durere abdominala veche Un răspuns vă rog frumos!
- 0Durere dreapta sub buric
Mai multe informații despre: durere buric
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: