Gastroenterita, dureri de burtica de care nu mai scăpăm
Bună ziua. Băiețelul meu în vârstă de 7 ani sa trezit acu 4 zile cu vomă odată și dureri de burtica. Am fost la medicul de familie și a zis ca e viroza digestiva cu febra nas înfundat și secreții. Am primit debridat. Espumisan enterolactis. Seara a avut un scaun diareic și iam administrat furazolidon la 6 ore. A doua zi pe la amiaza a mai avut un scaun diareic eu am continuat cu furazolidon ul. Și sumetrolim. Băiatul tot acuza dureri de burtica. Am mers din nou la pediatru l apalpat și a zis ca are gaze în abdomen și bolboroseli (băiatul avea și gaze urat mirositoare) sai dau în continuare espumisan debridat enterolactis. Peste o zi băiatul sa trezit cu vomă mai multa apa de 3 ori pe zi și un sg scaun moale. Ce m aingrijoreaza sunt acele dureri de burtica de care nu mai scăpăm. El le descrie ca și crampe a zis ca îl lasă și apoi iar îl ia. Sunt normale asa dureroase într-o gastroenterita. Sa ma gândesc la helicobacter sau nu. Are și gaze urat mirositoare. Aștept răspuns.
1 comentarii
Am uitat sa precizez ca durerile a zis băiețelul ca sunt lângă buric. Nu în alta parte
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Abdomen dureros recurent
- 4Jena la buric. Ajutati-ma va rog!
- 1Jena la buric. Ajutor!
- 0Durere/Intepatura ombilic dupa efort fizic
- 1Va rog sa îmi spuneți si mie niste cauze pentru durere de buric!
- 1Durere în partea dreaptă, în dreptul buricului
- 2Buba, umflatura ciudata in Buric !?
- 2Diagostic lipsa in afectiune digestiva, nu ia in greutate
- 0Durere in zona periombilical
- 2Durere de burta și stare generala proasta
- 13Durere abdominala veche Un răspuns vă rog frumos!
Mai multe informații despre: Gastroenterita durere buric durerea de burta la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: