Jena la buric. Ajutati-ma va rog!
Buna ziua!Acum in Aprilie se face un an de cand ma jeneaza ceva la buric, ma doare, ma arde un pic, ma doare si in capu'pieptului si simt o mica usturime la buric in interior.Am fost la doctorul de familie si a zis ca am giardia si mi-a dat pastile si un sirop.A zis ca in caz ca nu am giardia nu strica sa imi fac o deparazitare luand acele pastile.Apoi am fost la un medic pediatru si la un chirug.Medicul pediatru a zis ca am giardia si Ascaris si mi-a dat pastile si a zis sa tin regim dar eu nu am prea tinut regimu.Am facut o ecografie si am nisip la rinichiu stang 3mm.Am avut de luat 10 zile pastile cu exceptia unora care le-am avut de luat numai 5 zile.De ce nu si-au facut pastilele efectul?Daca nu am giardia sau alti paraziti ce as putea sa am dupa parerea dumneavoastra?Pot sa am ulcer gastro-duodenal?Va rog sa imi spuneti!Va multumesc!
4 comentarii
Cati ani ai? analize de sange si scaun ai facut? dar o ecografie abdominala?
Buna seara!Amcum am 16 ani.Cand am fost la control aveam 15 ani.Am facut si analize de sange si examen coproparazitologic la care mi-a iesit ca am rare oua Ascaris si rare chisturi de Giardia!Am facut si o ecografie abdominala la care mi-a iesit ca am nisip la rinichiul stang 3mm!Ce credeti ca am?Daca nu am giardia sau alti paraziti ce as putea sa am dupa parerea dumneavoastra?Pot sa am ulcer gastro-duodenal?Va rog sa imi spuneti!Va multumesc!
Esti baiat sau fata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7rare oua de Ascaris si rare chisturi de giardia
- 1Jena la buric. Ajutor!
- 0Durere/Intepatura ombilic dupa efort fizic
- 1Va rog sa îmi spuneți si mie niste cauze pentru durere de buric!
- 0Va rog ajutati-ma !! durere de buric
- 2Dureri in jurul buricului de 3 ani agravata in ultima luna
- 4Buric iritat
- 2Buba, umflatura ciudata in Buric !?
- 3Balonare dureri abdominale langa buric
- 2Diagostic lipsa in afectiune digestiva, nu ia in greutate
- 0Durere in zona periombilical
- 5Durere în partea dreapta sub coaste
- 1Gastroenterita, dureri de burtica de care nu mai scăpăm
- 2Durere de burta și stare generala proasta
- 0Durere dreapta sub buric
Mai multe informații despre: durere buric