am simptomele giardiei
![denisa 09](/arata_img.php?img=cont_131387.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
va rog ajutatati-ma de mai mult de o luna imi este greata, am scazut in greutae sunt putin balonata mi-am facut tot felul de analize si nimic am facut si coproparazitar si nu mi-a iesit nimic am inteles ca giardia da simtomele astea.astept raspuns multumesc
3 comentarii
![Dr. Muresan Ramona](/arata_img.php?img=cont_131925.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
pt a afla daca este o parazitoza trebuie sa faceti 3 - 4 examene coproparazitologie, la diferenta de 5 - 7 zile sau antigenul Giardia fecalis.
Toate cele bune!
pt a afla daca este o parazitoza trebuie sa faceti 3 - 4 examene coproparazitologie, la diferenta de 5 - 7 zile sau antigenul Giardia fecalis.
Toate cele bune!
![denisa 09](/arata_img.php?img=cont_131387.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
multumesc, dar testul antigen giardia nu este mai sigur?candidoza digestiva ce simtome are?ma gandesc si la asta am facut un tratament cu antibiotic f puternic.multumesc si astept raspuns
![Dr. Balcan Anisoara](/arata_img.php?img=cont_29883.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Sunt multe afectiuni ce pot da simptomele acestea..Ce antibiotic ai luat, ce doza, cat timp si pentru ce problema ? O ecografie ai facut ? Dar un test pentru H. pylori ? Ai ciclu regulat ?
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Giardie
- 2giardia lambilia
- 5transaminazele pot fi influentate de giardia?
- 3Probleme digestive?
- 5tratament ptr giardia
- 1cum se scapa de giardia
- 0uleiul de seminte de dovleac
- 10Tratament urgent giardia
- 2Giardia si limbrici
- 1Probleme stomac iritat : de la reflux, HP sau giardia?
- 1Giardia Paraziti intestinali la bebelusi de 3 luni
- 1Oxiuri si absente chisturi
- 7rare oua de Ascaris si rare chisturi de giardia
- 5Chisti giardia
- 2Giardioza cronica
- 0Intrebare tratament cu duador pentru giardia
Mai multe informații despre: giardia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: