de cateva saptamani a inceput sa ma doara sanul stang, aproape de sub brat

in urma cu cateva saptamani a inceput sa ma doara sanul stang, aproape de sub brat, am facut o mamografie si mi s-a spus ca este vorba despre estrogen, si imi trebuie un tratament pe baza de hormoni, din lipsa de timp, sau de bani, sau amndoua, nu am ajuns la un dr. ginecolog.de cevatimp a inceput sa ma doara si cel de-al doilea san(lipsa aproape totala de sex in viatza mea)am 29 ani, un sfat daca se poate?trebuie sa fiu f ingrijorata?
3 comentarii

Draga mea, a fost neaparata nevoie de mamografie???Mamografia se recomanda dupa 40 de ani...Ideal ar fi sa-ti reglezi viata sexuala, pe cat poti.Si mergi, totusi la un alt medic care sa-ti recomande un tratament hormonal adecvat.In afara de durere mai ai si noduli, ceva?Pupici si mai tinem legatura!

am simtit ceva la palpare, nu cred ca noduli, de fapt nu stiu, ceva mai tare decat masa obisnuita a sanului, de aceea am fost speriata si am apelat la mamografie, oricum sunt constienta ca 4-5 ani nu mai pot face o alta mamografie. merci pt sfat morena.

Ecografie ai facut ? Se poate face gratuit daca ai trimitere de la medic si adeverinta de salariat.Sfatul meu este ca pentru probleme cu sanii sa te adresezi unui oncolog.Sanatate multa si nu amana vizita la medic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de san
- 3tensiune in sani
- 4durere la sani de la anticonceptionale
- 4san dureros si foarte tare
- 4ma dor sanii
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 8mancarime san ce poate fi?
- 3durere la sani
- 1durere de sin si sfirc la barbati
- 4durere de san drept (este usor umflat si tare la palpare)
- 2Durere de sani
- 2durere de sani
- 3durere persistenta la mamelonul drept
- 1Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
- 3Durere san?? Raspuns urgent
- 0Dureri pelvine si de sani
- 0Am luat anticonceptionale Yaz si am dureri mari de sani
- 1Durere pe sâni
- 8Sarcina?
Mai multe informații despre: Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: