de cateva saptamani a inceput sa ma doara sanul stang, aproape de sub brat
in urma cu cateva saptamani a inceput sa ma doara sanul stang, aproape de sub brat, am facut o mamografie si mi s-a spus ca este vorba despre estrogen, si imi trebuie un tratament pe baza de hormoni, din lipsa de timp, sau de bani, sau amndoua, nu am ajuns la un dr. ginecolog.de cevatimp a inceput sa ma doara si cel de-al doilea san(lipsa aproape totala de sex in viatza mea)am 29 ani, un sfat daca se poate?trebuie sa fiu f ingrijorata?
3 comentarii
Draga mea, a fost neaparata nevoie de mamografie???Mamografia se recomanda dupa 40 de ani...Ideal ar fi sa-ti reglezi viata sexuala, pe cat poti.Si mergi, totusi la un alt medic care sa-ti recomande un tratament hormonal adecvat.In afara de durere mai ai si noduli, ceva?Pupici si mai tinem legatura!
am simtit ceva la palpare, nu cred ca noduli, de fapt nu stiu, ceva mai tare decat masa obisnuita a sanului, de aceea am fost speriata si am apelat la mamografie, oricum sunt constienta ca 4-5 ani nu mai pot face o alta mamografie. merci pt sfat morena.
Ecografie ai facut ? Se poate face gratuit daca ai trimitere de la medic si adeverinta de salariat.Sfatul meu este ca pentru probleme cu sanii sa te adresezi unui oncolog.Sanatate multa si nu amana vizita la medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8mancarime san ce poate fi?
- 3durere la sin
- 1De ce ma dor sfarcurile?
- 8histerectomie (cu pastrarea ovarelor) acum ma dor sanii
- 6Probleme cu Yaz: de aprox. o saptamana am dureri foarte mari de sani
- 0Artizia si durerea de sani
- 4mastoza fibrochistica
- 2durere de sani
- 9Durere de sani - ecograful a iesit ok
- 0ingrijorare: ma dor foarte tare sanii
- 0Dureri dupa operatia de implant mamar
- 1Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
- 10Durere san?
- 1Durere de sani din cauza anticonceptionalelor?
- 0Discomfort al sanului
- 0Este normal in sapatamana 6 de sarcina sa nu mai am dureri de sâni atât de mari?
- 1Durere de san, menstruatie rara
- 1Durerea unui singur sân !!
- 2Durere sani
- 8Sarcina?
Mai multe informații despre: Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: