dureri de san
in urma unui control la dr. ginecolog am luat marvelon, microginon, logest, diane, si alte multe- dar la sfatul medicului, care si el le-a luat cam pe ghicite.Cu toate ca mi-e bine cu marvelon, am dureri mari de sani, ii simt grei, tari, aceeasi senzatie ca in timpul alaptarii, cu frisoane noaptea sau in timpul baii.Va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati.Aceste anticonceptionale mi-au fost recomandate fara analize de sange.Conteaza?
3 comentarii
Este nevoie de un consult la un medic de planificare familială.
am luat si eu dupa ureche marvelon si am avut aceleasi simtome..dureri foarte mari de san... cel mai bine trebuie sa faci niste dozari hormonale si in functie de rezultat medicul hotaraste ce contraceptiv ti se potriveste
cu aproximativ aceeasi problema ma confrunt si eu. am 22 de ani si folosesc anticonceptionalele yasmine, la fel date dupa ureche de catre un medic de la planificare familiala, fara niciun fel de analize in prealabil. as vrea sa fac niste teste hormonale la un endocrinolog dar nimeni nu ma baga in seama. ce sa fac?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 4de ce ma dor sfarcurile?
- 10va rog un sfat! sufar de fibroadenom la ambii sani
- 2Parerea unui doctor-va rog
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 3durere la sani
- 5ma doare doar sanul drept intr-o parte si sub brat, dar la palpare...
- 6Nelamurire simptome.. sex in timpul menstruatiei, dureri de sani si rau in fiecare zi
- 3Dureri mari de sani
- 3Buna ziua. Durere sfarcuri
- 3durere persistenta la mamelonul drept
- 0Dureri de sani
- 0durere de sani ciudata
- 8dureri de sani
- 2Durere la un san
- 2Durere sani, mai ales sfarcurile
- 0Este normal in sapatamana 6 de sarcina sa nu mai am dureri de sâni atât de mari?
- 0Posibil dereglare hormonala?
- 0Durere de sânul stâng după avortul medicamentos
Mai multe informații despre: Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: