De cand luati antipsihotice ati experimentat greutate la efortul fizic?

33 comentarii 1 2
0
12-01-2024, ora 13:02
XtremeSRL
Nu este medic/terapeut
XtremeSRL
@Lena... cred ca m-ai inteles gresit privind dieta. cum am zis, nu trebuie sa consumi aceleasi proportii ca mine. eu sunt barbat, tu esti femeie. consumam calorii diferite. plus ca eu fac un efort fizic mai ridicat si deci consum mai multe calorii

asa face si sor'mea.. se plange ca nu poate sa slabeasca si gaseste tot felul de scuze. :) ba ca nu poate sport, ba ca nu sunt bune dietele... c'mon. altii cum reusesc ? :)

sigur ca se poate ca ceea ce merge la altu sa nu mearga la tine, insa te adaptezi. jonglezi cu meniul. trial and error. altfel, daca mergem pe la doctori si luam tot felul de medicamente, ne trezim cu tot felul de reactii nedorite pe care nu le intelegem si nu stim de unde apar... si ne plangem apoi ca ne apar "tocmai noua"...ca ce ghinionisti suntem.

legat de faptul ca ti s-a facut rau de la grasimi. poti sa-mi zici orientativ cam in ce a constat acea dieta ? a fost bazata numai pe alimentatie carnivora, sau au fost si ''plante'' incluse ?
0
12-01-2024, ora 13:37
XtremeSRL
Nu este medic/terapeut
XtremeSRL
P.S ca metabolismul sa fie mai rapid, trebuie ca hormonii sa functioneze corect. ca acestia sa functioneze corect, trebuie sa pierzi din greutate, si sa formezi masa musculara. deasemenea e nevoie sa stabilizezi glicemia. astfel ajungem din nou la dieta si sport. vrei nu vrei (poti nu poti), mai devreme sau mai tarziu va trebui sa consideri optiunile astea cat mai in serios

inca o chestie de care mi-am adus aminte. ziceai ca mergi o ora pe jos pe undeva. daca ti-au trecut durerile de picioare cand urci scarile, poti incerca sa treci la nivelul urmator. anume sa incepi sa urci scarile de cateva ori pe saptamana pana simti ca nu mai poti. exercitiul asta creste pulsul semnificativ, ajuta la cresterea musculara a picioarelor (factor foarte important) si deci e exact ce trebuie.

pt brate, as recomanda sa cumperi greutati usoare de 1kg si sa 'boxezi' cu ele cat sa-ti creasca pulsul, pana obosesti. e un inceput... storci ce muschi poti, cum poti
0
12-01-2024, ora 21:20
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Dieta nu era una anume. Dar eu inainte nu puteam manca carne la 2 mese pe zi, cel mult la pranz si si aceea mi se parea prea mult. Cu postul echilibrez putin balanta.

Merg o ora minim pe zi preferabil 2 dar nu imi permit ca timp mai mult. Eu termin serviciul de multe ori dupa 19 si atunci nu mai am energie ca mi-e somn deja.
Adaugă un comentariu / răspuns
33 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul