de aproximativ o luna mi-au aparut niste pete pe piele...
de aproximativ o luna mi-au aparut niste pete pe piele...la inceput mi-au aparut pe gat pe partea dreapta dupa care au inceput sa coboare pe brate, pe maini, pe gat pe cealalta parte si au urcat pe aceasi parte pe fata, am chiar si pa spate putine si pe picioare...cele de pe brate la inceput sunt niste bubite mici dupa care se maresc...am fost la colentina la dermato si mi s-a zis ca am pitiriazis rozacee gilbert si mi s-a recomandat advantan si un a-histaminic(simphoral)...dr mi-a zis ca se vor extinde pana spre membre si pana la 6 sapt...ideea e ca nici cele vechi nu imi trec deloc, mi se extind pe tot corpul desi sunt la al doilea tub de advantan si a doua cut de simphoral...ce sa fac...la ce alt dr sa ma duc???
6 comentarii
Evolutia Pitiriazisului rozat este de 6-8 saptamani ! Nu puteti face altceva decat sa asteptati !
Advantanul si antihistaminicul nu v-au fost recomandate pentru a vindeca boala, ci pentru a va ameliora pruritul (mancarimea) daca el exista.
Advantanul si antihistaminicul nu v-au fost recomandate pentru a vindeca boala, ci pentru a va ameliora pruritul (mancarimea) daca el exista.
si in acest timp ce fac, nu mai folosesc si altceva care sa stopeze extinderea lor?..ca mancarimea si ea inca persiste
Nu puteti opri eruptia !
Pentru mancarime puteti lua Ketotifen, 2 cp. pe zi, dimineata si seara.
Pentru mancarime puteti lua Ketotifen, 2 cp. pe zi, dimineata si seara.
Cu cativa ani in urma am fost la medic deoarece pe fata mi-au aparut pete rosii, nu ma mananca, insa am tenul foarte uscat. Mi-a recomandat Advantan, am urmat tratamentul, iar pe parcursul acestuia mi-au disparut petele. Imediat ce renunt la Advantan in cateva zile imi reapar iar petele. Ce pot face in aceasta situatie? Ce efecte negative sunt ca urmare a utilizarii Advantanului mai multi ani? Multumesc
Probabil ca aveti o dermatita seboreica.
Ar trebui sa consultati si alt medic.
Ar trebui sa consultati si alt medic.
buna ziua pentru petele maro in urma foliculitei ce pot folosii? am avut si eczme in zona inghinala pe picioare dar in urma acestora am ramas iar cu pete. mi'ati zis de o crema numita Advantan...problema este ca sunt in italia si nu pot face rost de produse romanesti foarte usor poate chiar deloc. stiti daca are alta denumire aceasta crema si in italia? multumesc astept raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5epilarea cu ceara.. ceara refolosita?
- 5pete uscate pe maini
- 2Boala de piele?
- 39pete rosii pe piele
- 49Coji la nivelul capului si pete pe fata
- 4Va rugam! Avem nevoie de un sfat: pete suspecte pe corp + greata si somn agitat
- 6pete albe pe piele ce apara si dispar, nu sunt permanente
- 5pete de pigmentatie credem ca sunt
- 3bolide piele
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 0Mi-au aparut niste pete roz pe burta + poze
- 6pete fata... de mai bine de jumatate de an
- 1pete pe picioare
- 1Pete albe pe piele. Pitiriazis
- 3piele lipita de gland
- 1Pete maronii
- 1pete albe pe maini
- 1pete "ca murdaria" pe abdomen/sub brat