bolide piele
buna sunt daniela am si eu o problema de vreo 2 ani, dar acum este mai enervanta, dupa ce fac baie, dupa inmuierea pielii, pe talpi, dar mai ales pe palme, incepe ca o zbarcire a pielii, mai nou parca se umfla, se albesc si incep mancarimi groaznice, pana acum doar aveam mancarimi groaznice, acum este si vizibil ca nu e in regula, dupa terminarea, uscarea pielii, totul revine la normal, dispar mancarimile, si se finiseaza pielea, la inceputul perioadei am crezut ca este de la spumantul de baie, am renuntat la el, acum chiar si daca clatesc niste vase, se inmoaie mainile si incepe sa ma manance palmele si sa imi apara ca o iritatie, pe toata palma, fara degete, nu prea stiu cum sa o descriu, este alba, crapata, umflata, ca o inflorire a pielii, ajutati-ma cumva, daca se poate, va multumesc...
3 comentarii
nu am fost la dermatolog, pana acum o saptamana nu a fost chiar insuportabil, apare doar la stat in apa mai mult, nu gen dus, gen baie mai prelungita, dar doar acum o saptamana m-i s-a umflat palmele, adica a fost vizibil, pana acum a fost doar mancarime geoaznica, pana la uscarea pielii, dupa aceea intra in normal
Atunci mergeti sa va vada un medic dermatolog si cu siguranta o sa va prescrie un tratament pt aceste stari ale dumneavoastra!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Pete maronii pe gat... se albesc la soare
- 16pete pe fata, gat si spate de la emotii
- 13culorea palmelor protocalie
- 27alergie sau ce altceva?
- 5galme sub piele pe spate
- 3Umflaturi rosii pe piele dureroase
- 23Pete rosii pe fata
- 143mancarime a pielii insuportabila
- 1Pielea innegrita intre coapse datorita frecarii, ce sa fac?
- 93 medici dermatologi nu mi-au dat un diagnostic sau tratament
- 6pete pe piele
- 10piele de gaina
- 51Ajutor - papiloame pe gat, decolteu, axila, fata si maini
- 6puncte rosii mici sub piele
- 5eruptie a pielii de cam o saptamana
- 5umflatura sub pielea capului MAMA SPERIATA
- 4Buba sub piele ce trebuie sa fac?
- 5pielea se albeste dupa o saptamana si pe urma se cojeste. Doctor dermatolog; urolog bun in Constanta
- 6Greata, piele sensibila si durere abdominala
- 1Piele penis
Mai multe informații despre: Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: