o pata mult mai inchisa (maro inchis) in zona cefei

mama mea(45 ani)are tenul inchis dar o pata mult mai inchisa(maro inchis)in zona cefei, ce o manaca.nu s-a dus la un dermatolog a amanat de azi pe maine si in 4 ani de cand are a acea pata nu ajuns la un dermatolog. mi-e teama sa nu fie cancer de piele;dumneavoastra ce credeti ca este ? ar fi prea tarziu dupa 4 ani?va rog ajutati-ma!ce trebuie sa faca?
3 comentarii

Raspunsul e clar obligati-o sa mearga la dermatolog, nimeni nu va poate spune ce este...trebuie un consult de specialitate si analize! Nu mai amanati, niciodata nu este prea tarziu!

oameni buni raspundeti.. 13 vizite si doar un comentariu?va rog raspndeti multumesc

Eu va inteleg disperarea dar credeti ca daca stati online si asteptati sa va dea cineva un diagnostic pe ceva ce nu se poate trata astfel veti rezolva problema??? Daca va speriati ca este cancer de piele mergeti la doctor, faceti ce trebuie sa faceti, NIMENI nu va poate spune online ce este! Nu se poate sa dai un diagnostic cand nu vezi ceva si nu testezi ceva! Mergeti la doctor!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pete pe piele.
- 1Pete vinetii pe articulatii
- 2pete rosii pe maini si corp
- 4pete rosii-negricioase in zona fesiera...
- 3Pete albe pe piele
- 2pete vinetii pe gambe - vasculita nodulara
- 12Pete maronii pe fata
- 3Pete pe corp care incep sa se extinda
- 7Mancarimi de piele ingrozitoare
- 10pete maronii pe picior
- 39pete rosii pe piele
- 6de mai bine de un an am pete pe fata..
- 3pete maronii pe burta
- 2pete pe corp
- 0Pete rubeola
- 1Pete maronii pe pielea unui picior
- 1Pete rosii de la IsotrexIN gel
- 1Pete rosii pe obraz, sub ochi
- 1Pete pe corp
- 1Pete pe piept si spate
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: