o pata mult mai inchisa (maro inchis) in zona cefei
mama mea(45 ani)are tenul inchis dar o pata mult mai inchisa(maro inchis)in zona cefei, ce o manaca.nu s-a dus la un dermatolog a amanat de azi pe maine si in 4 ani de cand are a acea pata nu ajuns la un dermatolog. mi-e teama sa nu fie cancer de piele;dumneavoastra ce credeti ca este ? ar fi prea tarziu dupa 4 ani?va rog ajutati-ma!ce trebuie sa faca?
3 comentarii
Raspunsul e clar obligati-o sa mearga la dermatolog, nimeni nu va poate spune ce este...trebuie un consult de specialitate si analize! Nu mai amanati, niciodata nu este prea tarziu!
oameni buni raspundeti.. 13 vizite si doar un comentariu?va rog raspndeti multumesc
Eu va inteleg disperarea dar credeti ca daca stati online si asteptati sa va dea cineva un diagnostic pe ceva ce nu se poate trata astfel veti rezolva problema??? Daca va speriati ca este cancer de piele mergeti la doctor, faceti ce trebuie sa faceti, NIMENI nu va poate spune online ce este! Nu se poate sa dai un diagnostic cand nu vezi ceva si nu testezi ceva! Mergeti la doctor!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete maronii de la piscaturile de tantari la fetita de 2 ani
- 2pata alba pe picior
- 184melasma faciala
- 3pete maro-psoriazis?
- 4pete pe fata in urma acneei
- 4Va rugam! Avem nevoie de un sfat: pete suspecte pe corp + greata si somn agitat
- 0Pete urate
- 0Pete rosii-mov pe spate alungite
- 15pete pe corp
- 0pete pe spate
- 0Pete colorate
- 1pete rosii, uscate pe piele
- 1Pete albe...Vitiligo sau altceva?
- 1pete rosii numai in palme.
- 1Pete rosii pe fata
- 4am nevoie de un sfat urgent - pete maronii
- 1Pata neagra
- 1Pete pe piele la copil 2 ani