o pata mult mai inchisa (maro inchis) in zona cefei

08-02-2012
little_kittymiau01
Nu este medic/terapeut
little_kittymiau01
mama mea(45 ani)are tenul inchis dar o pata mult mai inchisa(maro inchis)in zona cefei, ce o manaca.nu s-a dus la un dermatolog a amanat de azi pe maine si in 4 ani de cand are a acea pata nu ajuns la un dermatolog. mi-e teama sa nu fie cancer de piele;dumneavoastra ce credeti ca este ? ar fi prea tarziu dupa 4 ani?va rog ajutati-ma!ce trebuie sa faca?
3 comentarii
0
08-02-2012, ora 12:45
AlexandraT
Nu este medic/terapeut
AlexandraT
Raspunsul e clar obligati-o sa mearga la dermatolog, nimeni nu va poate spune ce este...trebuie un consult de specialitate si analize! Nu mai amanati, niciodata nu este prea tarziu!
0
08-02-2012, ora 12:57
little_kittymiau01
Nu este medic/terapeut
little_kittymiau01
oameni buni raspundeti.. 13 vizite si doar un comentariu?va rog raspndeti multumesc
0
08-02-2012, ora 13:16
AlexandraT
Nu este medic/terapeut
AlexandraT
Eu va inteleg disperarea dar credeti ca daca stati online si asteptati sa va dea cineva un diagnostic pe ceva ce nu se poate trata astfel veti rezolva problema??? Daca va speriati ca este cancer de piele mergeti la doctor, faceti ce trebuie sa faceti, NIMENI nu va poate spune online ce este! Nu se poate sa dai un diagnostic cand nu vezi ceva si nu testezi ceva! Mergeti la doctor!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •