lesin sange
30 ani
sex masculin
inaltime 1.98m
greutate 110-120 kg
fumat zilnic 2-3 pachete tigari/zi
baut 5 zile/saptamana cate 2-4-6 litri bere
baut zilnic 3-6 cafele/zi
tensiune (cu aparat neperformant si nesigur) dimineata inainte de cafea si tigara: 127 cu 83
puls (in aceleasi conditii de mai sus) 75
hepatita in adolescenta
evenimente: 1. la 20 ani: lesin "cu spume la gura" (putine) dupa o noapte de nesomn si bautura
2. la 30 ani (acum 2 zile): lesin cu sange pe nas si scapat pe el (pipi) dupa o saptamana si seara de baut, fumat, cafea si stare tensionata (cantitatile si frecventa de mai sus)
ajutati-ma va rog, ca nu vrea sa mearga la medic. ce s-ai spun ca are si ce sa-i spun sa faca. spuneti-mi mie...ce are?
sex masculin
inaltime 1.98m
greutate 110-120 kg
fumat zilnic 2-3 pachete tigari/zi
baut 5 zile/saptamana cate 2-4-6 litri bere
baut zilnic 3-6 cafele/zi
tensiune (cu aparat neperformant si nesigur) dimineata inainte de cafea si tigara: 127 cu 83
puls (in aceleasi conditii de mai sus) 75
hepatita in adolescenta
evenimente: 1. la 20 ani: lesin "cu spume la gura" (putine) dupa o noapte de nesomn si bautura
2. la 30 ani (acum 2 zile): lesin cu sange pe nas si scapat pe el (pipi) dupa o saptamana si seara de baut, fumat, cafea si stare tensionata (cantitatile si frecventa de mai sus)
ajutati-ma va rog, ca nu vrea sa mearga la medic. ce s-ai spun ca are si ce sa-i spun sa faca. spuneti-mi mie...ce are?
3 comentarii
Starile numite de lesin sunt, mai probabil, crize epileptice, mai ales daca sunt urmate de somnolenta sau chiar adoarme dupa ce isi revine.
daca face spume la gura si face pipi sau treaba mare pe el dupa lesin, da, are crize epileptice.se pot trata.duceti-l la doctor neaparat.si cafeaua, alcoolul trebuie neaparat interzise pt ca sunt excitante si creeaza stare de tensiune si anxietate.
Nu toate formele de epilepsie se caracterizeaza prin prezenta convulsiilor (spume la gura, emisie de urina si fecale etc)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 2lipsa poftei de mancare si sange.
- 6simt ca nu mai am scapare
- 1poate fi tiroida?
- 6am nevoie de un sfat
- 4tulburari neurovegetative (rog frumos un medic)
- 3Lesin din cauza unei sensibilitati rectale
- 3AMETESC SI MI-E FRICA SA NU LESIN!!!!!
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 5Am donat sange
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 2stare de lesin si oboseala permanenta
- 4Migrena si lesin + voma, frisoane si senzatie de oboseala
- 2Stari lesin, ameteli si nod in gat
- 4Ametesc rau, lesin... atunci cand mi se face foame
- 0lesin, transpiratie rece in exces, nu stiu carei ramura de medicina trebuie sa ma adresez
- 1diaree, lesin.
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anemia
- Leucemia
- Leucemia acuta limfoida - LLA
- Leucemia limfoida cronica - LLC
- Leucemia mieloida cronica - LMC
- Coagularea intravasculara diseminata (CID)
- Eozinofilie
- Mielom multiplu
- Hipertrigliceridemie
- Coagulopatia: sangerare excesiva si echimoze (vanatai)
- Substituenți ai sângelui
- Leșin (sincopa)
- Sângele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: