buna ziua.
am 27 de ani si am nevoie de ajutor va rog frumos. de vro 3 ani am dureri groaznice de cap in fie care zi. am fost la doctor si am facut rmn si multe alte analize. la analize totul a iesit bine doar tensiunea mea ba e prea mare ba prea mica. dar durerile de cap tot le am. de multe ori ma trezesc in mislocul nopti cu dureri infernale de cap nu pot nici macar sa imi ridic capul de pe perna. nu suport nici un zgomot imi e greu sa ma concentrez la ceva si sunt foarte uituca. tin sa mentionez ca la doctori la care am fost au spus ca nu stiu ce tratament sa imi dea pt ca analizele au iesit bine. chiar nu mai stiu ce sa fac. va rog ajutati-ma cu un sfat ceva. multumesc
1 comentarii
Posibil sa aveti apnee in somn(care da astfel de simptome), probleme la vertebrele superioare, boala lyme, nevralgii trigemen, etc. Pot fi multe alte cauze, insotite sau nu de alte simptome.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Tomograf zona cranio-cerebrala
- 3durere cap
- 6pulsatii in frunte.. migrena
- 6Nu stiu de ce s-a intamplat asa !?
- 0Dureri cronice de cap
- 1ameteli si dureri de cap
- 4dureri de cap permanente
- 4cand musc, mestec, inghit, e ca o crampa, spasm muscular, parca m-ar taia un cutit
- 1dureri de cap groaznice
- 6Ma doare capul ba la 2 zile, ba a 2-a zi
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 4nu stiu care e problema.. durerea de la crestetul capului la ceafa
- 1Dureri de cap 24 24
- 10chist arahnoid
- 0Durere tampla
- 1durere de cap
- 0durere de cap
- 2Ce afectiune am ?
- 1Durere cap
Mai multe informații despre: Migrena Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: