Dacă iau Olanzapina injectabilă voi dormi mai puțin?

24-04-2024
Amenhotep4
Nu este medic/terapeut
Amenhotep4
Ideea este că în unele zile mă simt excesiv de obosit, dar problema cea mai mare este că nu mă pot trezi atunci când am cursuri de la 8 dimineața la facultate și mă gândesc că profesorul ține cont de prezențe. Oare dacă trec pe Olanzapina injectabilă voi mai avea probleme în a mă trezi la timp (adică la 7) și în a reuși să fiu concentrat la curs? În cazul în care reușesc să merg de la 8 îmi este extraordinar de somn și nu am încredere că scriu notițele așa cum trebuie din această cauză. Iau 5 mg de Olanzapina. Oare ce doză îi corespunde în caz că voi începe să iau injectabilă?
5 comentarii
1
24-04-2024, ora 23:41
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
problema somnolentei va fi aceeasi pe injectabil
1
25-04-2024, ora 18:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Abilify e un neuroleptic care da mai putina somnolenta.
1
25-04-2024, ora 19:12
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ai încercat cu o alarmă mai puternică, pe care să o poți auzi? Dacă nu reușești nici așa, vorbește cu medicul să-ți schimbe tratamentul cu un altul care dă mai puțină somnolență.
0
25-04-2024, ora 22:34
Amenhotep4
Nu este medic/terapeut
Amenhotep4
@Doamna Niculina problema este după ce mă trezesc, că îmi este foarte greu să mă concentrez la primele două cursuri, asta în caz că mă trezesc de la 7 pentru primul curs, care începe de la 8. Da, va trebui să îi spun psihiatrei să îmi schimbe tratamentul, cred.
2
29-04-2024, ora 01:06
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
Salut!Nu știu la olanzapina dar la rispolepul consta injectabil nu da somnolență deloc ci doar ia din chef și motivatie.
O.asistenta mi-a spus odată ca injecțiile nu dau somnolență pe care o dau pastilele însă nu știu ce sa cred.Oricum injecția cu olanzaoina injectabil e mai dificila, trebuie sa stai vreo ora după ce o faci fiindcă poate da reacții adverse cel puțin asa e la mine în spital.E o problema la reacții adverse la Zypadhera dara de alte injecții mi-a sous chiar fostul psihiatru.Mai bine ori treci pe Rispolept Consta care nu da deloc somnolenta(o fac eu și nu îmi da mie) ori ramai la olanzaoina tablete xa e mai sigura ca reacții adverse decât Zypadhera(olanzapina injectabil)
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul