daca esti insarcinata poti avea dureri de apendice?

buna sunt paula si am 23 de ani sunt insarcinata in 3 luni dar ma cam inteapa apendicele poate sa fie de la sarcina sau din alte cauze.astept un raspuns.multumesc.
2 comentarii

multumesc pt sfat am fost la ginecologul meu dar era deja prea tarziu sarcina am pierduto si am facut si o anexita urata.dar acum am alta problema ma doare tampla stanga poate sa fie din cauza pastilelor pe care mi le-a dat se numesc MOVALIS nu stiu ce sa fac sa le mai iau sau sa le intrerup si sa ma duc din nou la el?dar am fost si racita si acum imi mai curge nasul nu stiu ce sa fac.astept repede un raspuns.multumesc.

vreau sa mai intreb ceva am facut sex cu sotul meu totul a decurs super bine dar cand ma pus cu picioarele pe umerii lui ma luat o durere in partea stanga de nu am mai putut continua.de la ce poate sa ma doara asa de tare.astept un raspuns urgent.oricum luni am programare la ginecolog dar vreau sa aflu si alte pareri.multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Uter deviat
- 6colecistopatie?
- 3DILEMA-apendicita sau altceva?
- 74purpura trombocitopenica idiopatica descoperita in luna a treia de sarcina
- 3dupa operatia de apendicita... inca ma doare
- 4durere in zona ficatului si a apendicelui
- 2operatie apendice
- 4condiloame in sarcina
- 4durere abdominala, am crezut ca e apendicita. Medicul mi-a zis: anexita
- 9Dureri abdominale
- 4infectia urinara in sarcina
- 9interpretare analize: testul Papanicolau
- 10Am nevoie de un sfat...
- 4Tremurat, amorteala membrelor, durere in dreapta jos, forfot in colon! Apendicita?
- 1Durere in zona apendicelui
- 3locul tare dupa operatia de apendicita
- 1tratamentul nu da nici o schimbare-nu stiu la ce medic sa mai merg
Mai multe informații despre: Sarcina luna III Apendicele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: