durere in zona ficatului si a apendicelui
buna ziua! de o saptamana am o durere surda(ma tine ceva)in zona ficatului+apendice.daca stau in picioare sau intins in pat nu simt nimica...doar dak stau aplecat sau pe scaun simt ceva acolo da nu tot mereu.am fost la doctor si ma palpat pe abdomen da nimik.nu ma doare la palpare, efort pot sa fac, da simt eu ca e ceva acolo.ati avea vreo idee ce poate fi?
va multumesc!
va multumesc!
4 comentarii
O ecografie abdominala ar indica daca sunt probleme la vezica biliara, ficat sau rinichiul drept. De asemenea, un examen coproparazitologic + coprocultura + coprocitograma care pot preciza eventuale probleme intestinale. Poate fi vorba de un spasm al colonului daca nu se identifica alte modificari. In plus, efectuati un sumar de urina + urocultura.
am vorbit de ecograf si deabia in aprilie e liber.sper sa nu fie ceva grav...la inceput am crezut k poate fi apendicita dar nu e nu???spasm al colonului nu cred k am scaune normale.
ar fi bine sa mergeti la un consult chirurgical, sa nu aveti totusi o apendicita subacuta.iar durerea/jena pe care o simtiti in dreptul ficatului ar putea insemna un apendic subhepatic.o alta probabilitate este sa aveti o problema cu colecistul sau un tip de hernie al peretelui abdominal.ati mai avut vreodata probleme ale tractului digestiv?ati facut vreun efort mai mare in ultimul timp?
probleme ale tractului digestiv nu am avut.si efort:jena a inceput cand mam ridicat dp scaun.si mam ridicat un pic mai brusc si atuncia ma intepat mai tare...da dupaia doar jena.acuma nu o mai simt...da maine merg la ecograf!...multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ma doare de 2 zile abdomenul in partea dreapta.. o fi dureri de ovare?
- 91metastaze multiple la ficat
- 12ficat marit
- 1ficat marit
- 14durere in partea dreapta - nu stiu unde sa mai merg
- 18Junghi intercostal
- 4Nu stiu ce am. ma doare in partea dreapta
- 3dupa operatia de apendicita, ma doare in partea dreapta
- 0Durere in zona apendicelui
- 5alaninaminotransferaza(GPT ALAT ALT)
- 3probleme digestive?
- 4Tremurat, amorteala membrelor, durere in dreapta jos, forfot in colon! Apendicita?
- 4durere in partea dreapta cu radiere in spate
- 1Regim Ficat (urgent)
- 0durere suparatoare in partea dreapta a corpului
- 4ficatul bolnav operat
- 2Jena in partea dreapta in zona coastelor!
- 1Ficatul gras
Mai multe informații despre: Apendicele Ficatul durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: