durere in zona ficatului si a apendicelui

buna ziua! de o saptamana am o durere surda(ma tine ceva)in zona ficatului+apendice.daca stau in picioare sau intins in pat nu simt nimica...doar dak stau aplecat sau pe scaun simt ceva acolo da nu tot mereu.am fost la doctor si ma palpat pe abdomen da nimik.nu ma doare la palpare, efort pot sa fac, da simt eu ca e ceva acolo.ati avea vreo idee ce poate fi?
va multumesc!
va multumesc!
4 comentarii

O ecografie abdominala ar indica daca sunt probleme la vezica biliara, ficat sau rinichiul drept. De asemenea, un examen coproparazitologic + coprocultura + coprocitograma care pot preciza eventuale probleme intestinale. Poate fi vorba de un spasm al colonului daca nu se identifica alte modificari. In plus, efectuati un sumar de urina + urocultura.

am vorbit de ecograf si deabia in aprilie e liber.sper sa nu fie ceva grav...la inceput am crezut k poate fi apendicita dar nu e nu???spasm al colonului nu cred k am scaune normale.

ar fi bine sa mergeti la un consult chirurgical, sa nu aveti totusi o apendicita subacuta.iar durerea/jena pe care o simtiti in dreptul ficatului ar putea insemna un apendic subhepatic.o alta probabilitate este sa aveti o problema cu colecistul sau un tip de hernie al peretelui abdominal.ati mai avut vreodata probleme ale tractului digestiv?ati facut vreun efort mai mare in ultimul timp?

probleme ale tractului digestiv nu am avut.si efort:jena a inceput cand mam ridicat dp scaun.si mam ridicat un pic mai brusc si atuncia ma intepat mai tare...da dupaia doar jena.acuma nu o mai simt...da maine merg la ecograf!...multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ficat? Inima?
- 2durere dreapta sub coaste
- 5metastaza la ficat cu insulino dependent de 1 an
- 2daca esti insarcinata poti avea dureri de apendice?
- 2operatie apendice
- 10intepaturi f mari la ficat
- 5Durere in partea dreapta, gaze, puls crescut, varsaturi, tremur
- 4tratament toxic (TBC) si ficatul
- 10De ce boala de ficat sufar? E ficatul meu mare?
- 3Ma doare ceva in dreapta sub coaste, ce poate fi?
- 3Ficatul cica nu doare
- 3probleme digestive?
- 1donare organ
- 0dureri in partea dreapta de multi ani
- 5Durere in partea dreapta a pieptului care se intensifica la efort
- 0Dureri parte dreapta.
- 0dureri in partea dreapta
- 8Durere colon, oase, furnicaturi
- 1Durere in partea dreapta !
- 13Durere abdominala nespecificata Va rog frumos un sfat!
Mai multe informații despre: Apendicele Ficatul durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: