durere in zona ficatului si a apendicelui
buna ziua! de o saptamana am o durere surda(ma tine ceva)in zona ficatului+apendice.daca stau in picioare sau intins in pat nu simt nimica...doar dak stau aplecat sau pe scaun simt ceva acolo da nu tot mereu.am fost la doctor si ma palpat pe abdomen da nimik.nu ma doare la palpare, efort pot sa fac, da simt eu ca e ceva acolo.ati avea vreo idee ce poate fi?
va multumesc!
va multumesc!
4 comentarii
O ecografie abdominala ar indica daca sunt probleme la vezica biliara, ficat sau rinichiul drept. De asemenea, un examen coproparazitologic + coprocultura + coprocitograma care pot preciza eventuale probleme intestinale. Poate fi vorba de un spasm al colonului daca nu se identifica alte modificari. In plus, efectuati un sumar de urina + urocultura.
am vorbit de ecograf si deabia in aprilie e liber.sper sa nu fie ceva grav...la inceput am crezut k poate fi apendicita dar nu e nu???spasm al colonului nu cred k am scaune normale.
ar fi bine sa mergeti la un consult chirurgical, sa nu aveti totusi o apendicita subacuta.iar durerea/jena pe care o simtiti in dreptul ficatului ar putea insemna un apendic subhepatic.o alta probabilitate este sa aveti o problema cu colecistul sau un tip de hernie al peretelui abdominal.ati mai avut vreodata probleme ale tractului digestiv?ati facut vreun efort mai mare in ultimul timp?
probleme ale tractului digestiv nu am avut.si efort:jena a inceput cand mam ridicat dp scaun.si mam ridicat un pic mai brusc si atuncia ma intepat mai tare...da dupaia doar jena.acuma nu o mai simt...da maine merg la ecograf!...multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am dureri putenice in partea dreapta sub coaste... ce poate fi?
- 3ma doare de 2 zile abdomenul in partea dreapta.. o fi dureri de ovare?
- 91metastaze multiple la ficat
- 2dureri in partea dreapta sub coaste
- 11durere in partea dreapta de cam un an
- 10Problema la ficat
- 4Probleme cu ficatul sau nu
- 4dureri in partea dreapta, balonare si greata
- 4durere abdominala, am crezut ca e apendicita. Medicul mi-a zis: anexita
- 4Creatina distruge ficatul si rinichii?
- 6Carcinom microcelular T4N3M0 + Dificultati de vorbire
- 3probleme digestive?
- 25Posibil cancer la ficat...nodul hepatic..
- 1tratamentul nu da nici o schimbare-nu stiu la ce medic sa mai merg
- 5A iesit ceva din operatie chist ficat
- 1apendicita??
- 5Durere fiere, ficat? extenuare
- 2Depakine durere dreapta abdomen
- 2Disconfort partea dreapta
Mai multe informații despre: Apendicele Ficatul durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: