Durere după operaţie a apendicelui.
Bună seara. Acum 2 ani am fost operat de apendicită acută şi am fost externat după o săptămână. Din păcate nu am făcut o pauză cum ar fi fost normal aşa că după 2 săptămâni alergam şi jucam tot ce puteam să joc, fotbal, baschet, etc.(însă cu o intensitate mai scăzută, 2/4) Într-o zi am depus un efort mai mare decât deobicei şi am simţit o durere acută pe flancul drept superior (sub coaste în zona ficat/diafragm). De atunci durerea îmi apare de fiecare dată când alerg şi uneori când merg. Am făcut analize şi ecografie. Totul e în regulă cu excepţia a mici devieri de la norme a rinichilor.
Dacă puteţi spuneţi-mi vă rog ce ar putea fi şi ce e de făcut ca să nu mai apară durerea?
Dacă puteţi spuneţi-mi vă rog ce ar putea fi şi ce e de făcut ca să nu mai apară durerea?
13 comentarii
Buna ziua.
Despre ce deviere e vorba si la care rinichi ?
Despre ce deviere e vorba si la care rinichi ?
Analizele au arătat o mică probabilitate de a face pietre la rinichi. Indicaţia a doi doctori au fost să beau cât de multă apă pentru a intensifica funcţia rinichilor
Ar fi bine de repetat ecografia.
Am fost la ecografie 2 zile în urmă. să aleg altă clinică ?
Indicaţiile doctorului a fost să încetez cu efortul pe ceva timp. Eu am avut perioadă când nu am forţat 3-4 luni dar nu s-a schimbat nimic.
La ultima examinare ce a iesit ?
nimic... ceea ce am menţionat mai târziu...A verificat atent tot flancul drept al abdomenului şi în lateraldar conform examenului totul e în regulă...
Durerea apare numai la efort sau e persistenta ? E intr-un singur loc sau iradiaza ( merge ) si in alta parte ?
Durerea e mereu într-un singur loc. Foarte rar(FOARTE rar) simt ceva în la cicaticea rămasă după operaţie. Durerea apare în general când încep a alerga sau a merge mai rapid. Simt ceva însă şi când stau în decubit lateral cu sprijin în cot(dar dispare foarte rapid după ce schimb poziţia).
Nu as putea pune un diagnostic, dar pot recomanda un tratament antiinflamator ( diclofenac, ketonal ) pentru cca 10-14 zile, cu reevaluare ulterioara.
Vă mulţumesc mult pentru atenţia acordată. O seară bună şi succes în continuare.
Buna ziua. Am fost operat acum 6 zile de apendicita. Pana miercuri cand m-am externat am fost bine dar de joi am dureri groaznice de coloana din dreptul umerilor pana in varful capului. Nu ma pot ridica din pat sa stau in picioare mai mult de 5 minute. Ma dor ochii si mi se infunda urechile deasemenea. Am luat la sfaturile chirurgului si al anestezistului quarelin, fasconal, nurofen, cafea cu coniac, ness, lichide foarte multt. Daca a mai patit cineva asa si stie vreoun remediu va rog.
Buna ziua.
Din descriere pare a fi cefalee postrahianestezie. Indicatiile primite sunt corecte. Cefaleea va disparea treptat, putand persista mai mult timp.
Din descriere pare a fi cefalee postrahianestezie. Indicatiile primite sunt corecte. Cefaleea va disparea treptat, putand persista mai mult timp.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6colecistopatie?
- 3DILEMA-apendicita sau altceva?
- 2se poate sa fie apendicele
- 3dupa operatia de apendicita... inca ma doare
- 4durere in zona ficatului si a apendicelui
- 2daca esti insarcinata poti avea dureri de apendice?
- 2operatie apendice
- 9Dureri abdominale
- 0Durere in zona apendicelui
- 7Durere baza sternului dupa consumul de cafea
- 8Chiar nemaiintalnit? Rog pareri cat mai multe!
- 1Durere in zona apendicelui
- 3locul tare dupa operatia de apendicita
- 1Durere langa operatia de apendicita
- 0Durere cauzata de apendice inflamat? Durere abdominala URGENT
- 1tratamentul nu da nici o schimbare-nu stiu la ce medic sa mai merg
Mai multe informații despre: Apendicele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: