Uter deviat
Buna Ziua,
Sunt insarcinata in luna a 3 si doctorul m-a trimis sa imi fac niste analize "ultrasound" pentru a confirma daca am un uter deviat.
In cazul ca se va confirma, ati putea sa imi spuneti ce inseamna asta pentru sarcina, nastere?
Va multumesc anticipat!
Ramona
Sunt insarcinata in luna a 3 si doctorul m-a trimis sa imi fac niste analize "ultrasound" pentru a confirma daca am un uter deviat.
In cazul ca se va confirma, ati putea sa imi spuneti ce inseamna asta pentru sarcina, nastere?
Va multumesc anticipat!
Ramona
1 comentarii
Draga Ramonel,
evolutia sarcinei depinde de felul deviatiei uterului si de cat de mare este aceasta deviatie (adica in ce parte este inclinat, sub ce unghi etc.).
Este posibil sa ai nevoie de tratament pentru a putea mentine sarcina, de precautii suplimentare in ceea ce priveste miscarile pe care le poti face s.a.
Oricum pana la efectuarea ehografiei toate acestea sunt supozitii si nu are rost sa te ingrijorezi prematur, fara a sti daca este cazul sa o faci.
Eu iti urez multa sanatate si un bebe sanatos! Tine-ne la curent.
evolutia sarcinei depinde de felul deviatiei uterului si de cat de mare este aceasta deviatie (adica in ce parte este inclinat, sub ce unghi etc.).
Este posibil sa ai nevoie de tratament pentru a putea mentine sarcina, de precautii suplimentare in ceea ce priveste miscarile pe care le poti face s.a.
Oricum pana la efectuarea ehografiei toate acestea sunt supozitii si nu are rost sa te ingrijorezi prematur, fara a sti daca este cazul sa o faci.
Eu iti urez multa sanatate si un bebe sanatos! Tine-ne la curent.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Pot face avort in 3 luni jumatate si ce riscuri sunt?
- 534Salvarea uterului fibromatos prin embolizare
- 1Herpesul la gura si sarcina.
- 2rana pe uter
- 4frica de dupa...justificata sau nu?
- 5radiografie la ovare-uter pentru determinarea virginitatii
- 4Extrasistolele ventriculare in sarcina
- 3miscari ciudate ale uterului
- 0menstruatie neregulata si uter mic
- 0fluocinolon in sarcina
- 0histeroctomie... da sau nu?
- 8rana pe uter, operatie-conizatie
- 1Lichid uter