mancarimi zona genitala
Buna ziua.
Am si eu o mare problema. Cu toate ca imi este rusine sa o spun, trebuie, pentru ca nu stiu ce sa ma fac.
De cateva luni am mancarimi in zona genitala. Prima data nu am dat atentie, am crezut ca este doar din cauza transpiratiei, deoarece eu practic fotbal iar in vestiare nu avem dus si trebuie sa fac acasa. Apoi mi au aparut niste pete in zona genitala, mai exact pe langa penis, dar pe testicule, pata marindu-se si la nivelul inghinalilor. La fel, am crezut ca este o iritatie din cauza ca ma scarpinam, dar pata s-a marit si de o luna de zile o am si pe anus si putin pe ambele fese. Nu stiu ce sa ma fac. Pata este de culoare maro inchis. Am mancarimi foarte mari, mai ales atunci cand transpir cat de putin. Va rog, poate ma puteti ajuta sa imi dau seama ce problema am.
Multumesc mult!
Am si eu o mare problema. Cu toate ca imi este rusine sa o spun, trebuie, pentru ca nu stiu ce sa ma fac.
De cateva luni am mancarimi in zona genitala. Prima data nu am dat atentie, am crezut ca este doar din cauza transpiratiei, deoarece eu practic fotbal iar in vestiare nu avem dus si trebuie sa fac acasa. Apoi mi au aparut niste pete in zona genitala, mai exact pe langa penis, dar pe testicule, pata marindu-se si la nivelul inghinalilor. La fel, am crezut ca este o iritatie din cauza ca ma scarpinam, dar pata s-a marit si de o luna de zile o am si pe anus si putin pe ambele fese. Nu stiu ce sa ma fac. Pata este de culoare maro inchis. Am mancarimi foarte mari, mai ales atunci cand transpir cat de putin. Va rog, poate ma puteti ajuta sa imi dau seama ce problema am.
Multumesc mult!
3 comentarii
Buna ziua din simptomatologia care o descrieti se pare ca aveti o infec cu o ciuperca tinea cruris! Tb sa mergeti la dermatologie si sa faceti trat pe care o sa vi-l recomande!
am vazut ca este un tratament cu ketoconazol si biazol...este vreo problema daca l as lua fara sa ma duc la dermatolog?
sau este vreun risc daca as face acest tratament fara consult?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2o mancarime suparatoare in zona genitala
- 1mancarimi vaginale
- 4mancarimi (urgent nu mai pot)
- 2de cateva zile ma tot mananca in zona genitala...
- 0Mancarimi si roseata in zona genitala
- 2mancarimi inainte de menstruatie...
- 4Mancarime in zona genitala
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 0Probleme la penis
- 3am o mancarime in zona genitala dar nu am nici un fel de simptome ca as avea sifilis
- 1Iritaţii?
- 2infectie
- 1Ajutați-mă; mi-a spus ca am in organism ciupearca Candida
- 0Mancarimi penis urmate de o besica
- 2Prurit vaginal
- 0Roseata penis, mancarimi si dureri in timpl actului sexual
- 1Urgent ! Ajutor
- 0Mancarimi si brobinte pe capul penisului
- 2Boli ale vaginului
- 1Bubita rosie pe penis
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala