Secretie Umezeala zona genitala
Intai as vrea sa precizez ca am 18 ani si sunt de sex masculin. Problema mea este urmatoarea: mai tot timpul sunt umed in zona genitala, mai precis testiculele insa si acea "muchie" dintre picior si zona genitala (sper ca stiti la ce ma refer). Aceasta secretie nu este abundenta insa mai tot timpul sunt umed, de exemplu daca ar fi sa ma spal si sa ma usuc acum, probabil ca in nici 30 de minute as fi iarasi umed. Din cate am observat aceasta secretie este usor galbuie, si are un miros destul de neplacut insa nu cred ca ar fi vorba de transpiratie...
Ce anume ar putea fi? Si cum as putea sa scap de aceasta problema?
Ce anume ar putea fi? Si cum as putea sa scap de aceasta problema?
3 comentarii
Mergi la medic, poate este o boala cu transmitere sexuala, daca zici ca are si miros si culoare..si eventual analize din secretia uretrala..
Ma indoiesc, am uitat sa precizez ca am aceasta problema de mai bine de 1 an, chiar de dinainte sa imi incep viata sexuala...
Totusi nu tot timpul este asa abundenta, de exemplu astazi timp de vreo 8 ore n-a mai fost pic de umezeala si nici in momentul de fata nu e...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Piele uscata, delimitata zonal de o portiune rosie, mancarimi, zona inghinala
- 5zona intima, negi care se intind pe ambele parti
- 4nodul (cred) in zona genitala
- 8Nu stiu ce este?
- 3pete rosii in zona pubiana
- 6o virgina la 45 de ani poate face spalaturi vaginale?
- 3dupa masturbare... am un disconfort fizic in zona genitala
- 0usturimi in zona genitala
- 8mi-a aparut ceva in zona genitala...
- 3alunite in zona genitala
- 3mancarime insuportabila in zona genitala
- 2Infectie langa zona genitala
- 7Mancarime in zona genitala
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 6infectie genitala - recomandare crema
- 0Iritari ale pielii dar si a zonei genitale
- 2Durere in zona genitala
- 2arsura in zona genitala cu condyline
- 3Inflamatie in zona genitala
Mai multe informații despre: zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: