Posibil cancer de colon?
Buna ziua!!! Am si eu o intrebare intrucat sunt destul de alarmata.De vreo trei saptamani nu am putut sa merg la baie decat cu supozitor cu glicerina si ma gandeam ca s-ar putea sa am un cancer la colon. Tin sa mentionez ca am fost si stresata in ultima perioada si intr-una din zile am mancat foarte foarte mult comparativ cu modul in care mananc de obice. Am facut raze cu bariu dar acolo se poate vedea cancerul la colon? Multumesc mult !
5 comentarii
DENYDEN eu am avut si cancer de colon si pe alte organe si iti pot spune din experienta ca nu are nici o legatura iesitul afara, la mine totul era normal mai ales ca aparuse imediat dupa alta operatie pt alta tumora, cea mai nociva cauza ar fi stresul, lipsa apei, mancarii uscate, lipsei fructelor, INCEARCA SI TU ACESTE LUCRURI si vezi daca totul revine la normal, eu la constipatie si balonare mai beau si ceai de menta caldut neindulcit.
Va multumesc mult! Nici nu stiti cat de mult m-ati linistit mai ales ca eu am cautat simptome pentru cancer de colon si erau exact astea care le am, cu precadere constipatia. Multumesc mult si multa sanatate!
multumesc si sa mai postezi daca sa rezolvat si cu ce
Pana la urma am fost la raze si mi-a spus ca am colonul prea lung si este cumva ridicat si asta ar fi motivul pentru care mancarea circula mai greu. Insa nu m-am dus atatea zile pentru ca am mancate intr-o zi foarte foarte mult comparativ cu felul in care mananc de obicei si s-a umplut. Multumesc mult inca odata !!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4se face cancer de col?
- 2Inainte de operatia de cancer de colon
- 4Hemoroizi sau cancer de colon?
- 7Poate fi vb cancer de colon? Rog un raspuns urgent
- 2Ce am voie sa mananc dupa operatia la colon?
- 16ajutati-ma in lupta impotriva cancerului, va rog
- 3cancer de colon - va rog indrumari
- 4ascita secundara... ce e de facut?
- 3cancer colon stadiu III
- 9Cancer Colon-anemie
- 435 fluorouracil de unde se poate procura?
- 17cancer de colon operatie?
- 4cancer la colon
- 4analize cancer colon... posibilitati, opinii, intrebari si raspunsuri
- 3Diagnostic prezumtiv: Tumora cu evolutie imprevizibila si necunoscuta colon
- 0cancer colon
- 11Polipi colon - cancer
- 0Cancer colon
- 1Colon
Mai multe informații despre: Cancerul de colon
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: