cum v-ati simtit in prima saptamana de administrare a anafranilului?

Buna ziua!
Va rog, spuneti-mi si mie cum v-ati simtit in prima saptamana de administrare a anafranilului? Pentru ca pe mine mai mult ma agita (iau si spitomin), imi provoaca o mare somnolenta, fapt pentru care nu il pot lua dimineata asa cum mi-a fost prescris, ci seara inainte de culcare, tremor, si mi-a suprimat si cliclul care imi venea numai cu ajutorul anticonceptionalor. Va rog dati-mi un sfat, ca nu stiu ce sa fac, incerc sa repar pe o parte si stric pe alta..
Va rog, spuneti-mi si mie cum v-ati simtit in prima saptamana de administrare a anafranilului? Pentru ca pe mine mai mult ma agita (iau si spitomin), imi provoaca o mare somnolenta, fapt pentru care nu il pot lua dimineata asa cum mi-a fost prescris, ci seara inainte de culcare, tremor, si mi-a suprimat si cliclul care imi venea numai cu ajutorul anticonceptionalor. Va rog dati-mi un sfat, ca nu stiu ce sa fac, incerc sa repar pe o parte si stric pe alta..
3 comentarii

buna ziua,
scrieti pe google:
"contraindicatii anafranil"
si veti vedea CE nu va face bine
sanatate
scrieti pe google:
"contraindicatii anafranil"
si veti vedea CE nu va face bine
sanatate

Buna ziua!
Am citit inca o data, pe langa faptul ca are o groaza de efecte adverse, incep sa cred ca eu fac parte din acea categorie pentru care tratamentul la inceputul lui sporeste anxietatea, sper sa treaca starea asta in 2 saptamani, daca nu, este clar ca nu mi se potriveste si trebuie schimbat.alta explicatie nu gasesc..
Am citit inca o data, pe langa faptul ca are o groaza de efecte adverse, incep sa cred ca eu fac parte din acea categorie pentru care tratamentul la inceputul lui sporeste anxietatea, sper sa treaca starea asta in 2 saptamani, daca nu, este clar ca nu mi se potriveste si trebuie schimbat.alta explicatie nu gasesc..

Anafranilul este tare pacatos mai ales la inceput, pe parcurs si la sfarsit, dar asta nu inseamna ca este un medicament rau! Trebuie avuta rabdare, in timp poate da efecte terapautice foarte bune, mai bune decat cele date de medicamentele moderne. Personal am intampinat probleme, dar pot spune ca a meritat.
Cu orice medicament trebuie avut rabdare si mai ales cu cele de generatie veche.
Succes!
Cu orice medicament trebuie avut rabdare si mai ales cu cele de generatie veche.
Succes!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3care efectul schimbarii medicamentelor in tratarea depresiei?
- 6Tratament cu Rispolept Consta
- 5depresie fara reactii la tratament
- 13As vrea si eu un sfat...
- 2pot ramane insarcinata daca iau antidepresive?
- 3am luat medicamente sigur de capul meu pentru atacul de panica si depresie
- 6repercursiuni folosire Cipralex
- 7totul se datoreaza bolii in sine sau au efect secundar si pastilele?
- 7VALDOXAN - foloseste cineva?
- 15Nu isi fac efectul antidepresivele!!!
- 2Antidepresive si alcool
- 2Cei care luam antidepresive ne putem vacina impotriva covid?
- 4Mânie, halucinatii în urma opririi tratamentului cu antidepresive
- 2Cipralex și alcool
- 3Anxietate - imi este greu sa ma trezesc, nu am aer suficient si nu pot sa respir bine
- 4Duloxetina/Cymbalta pentru anxietate TOC
- 5Nu mai stiu daca transpir de la Seroxat sau de la anxietate
- 0Administrare elontril
Mai multe informații despre: Antidepresivele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: