Gânduri negative!

12-07-2021
Mihaela2112
Nu este medic/terapeut
Mihaela2112
Bună seara!

Am și eu nevoie de ajutorul dumneavoastră cu privire la o problemă care ma frământă.
Pot gândurile rele sa aibă efecte /sa influenteze starea de sănătate a unei rude a persoanei asupra căreia ai avut aceste gânduri?
Gândurile rele se referă la faptul ca am avut un gând involuntar, pe moment asupra unei colege de ale mele, m am gândit sa se aleagă praful de concediul ei, ea și soțul ei, săptămâna trecută, iar astăzi socrul ei a suferit o comoție cerebrală.
Are legătură gândul meu cu ceea ce a pățit socrul ei?

Va mulțumesc!
4 comentarii
5
12-07-2021, ora 20:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Gandurile oamenilor nu au puteri magice.
2
12-07-2021, ora 22:11
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Ce simpla (sau cine stie, poate chiar mai complicata) ar fi viata daca gandurile ar deveni realitate! Mergi la un psihoterapeut si povesteste-i despre ce simti si ce crezi.
1
21-07-2021, ora 09:53
Psiholog Patru Monica Daniela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Patru Monica Daniela
Buna ziua. Este o coincidenta ceea ce s-a intamplat. Propriile ganduri negative va pot influenta atat modul cum interpretati emotional o situatie cat si comportamentul. Psihoterapia v-ar ajuta sa descoperiti emotiile care au stat la baza acestor ganduri negative si care este cauza. Dupa aceea, aceste ganduri pot fi transformate in ganduri realiste.
0
22-07-2021, ora 09:16
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
V-ar ajuta niște ședințe de psihoterapie pentru a afla sursa gândurilor negative și să învățați să gândiți realist.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cercetările descoperă legătura dintre atitudinea negativă și amânarea îndeplinirii sarcinilor
  •