Gânduri negative!
Bună seara!
Am și eu nevoie de ajutorul dumneavoastră cu privire la o problemă care ma frământă.
Pot gândurile rele sa aibă efecte /sa influenteze starea de sănătate a unei rude a persoanei asupra căreia ai avut aceste gânduri?
Gândurile rele se referă la faptul ca am avut un gând involuntar, pe moment asupra unei colege de ale mele, m am gândit sa se aleagă praful de concediul ei, ea și soțul ei, săptămâna trecută, iar astăzi socrul ei a suferit o comoție cerebrală.
Are legătură gândul meu cu ceea ce a pățit socrul ei?
Va mulțumesc!
Am și eu nevoie de ajutorul dumneavoastră cu privire la o problemă care ma frământă.
Pot gândurile rele sa aibă efecte /sa influenteze starea de sănătate a unei rude a persoanei asupra căreia ai avut aceste gânduri?
Gândurile rele se referă la faptul ca am avut un gând involuntar, pe moment asupra unei colege de ale mele, m am gândit sa se aleagă praful de concediul ei, ea și soțul ei, săptămâna trecută, iar astăzi socrul ei a suferit o comoție cerebrală.
Are legătură gândul meu cu ceea ce a pățit socrul ei?
Va mulțumesc!
4 comentarii
Ce simpla (sau cine stie, poate chiar mai complicata) ar fi viata daca gandurile ar deveni realitate! Mergi la un psihoterapeut si povesteste-i despre ce simti si ce crezi.
Buna ziua. Este o coincidenta ceea ce s-a intamplat. Propriile ganduri negative va pot influenta atat modul cum interpretati emotional o situatie cat si comportamentul. Psihoterapia v-ar ajuta sa descoperiti emotiile care au stat la baza acestor ganduri negative si care este cauza. Dupa aceea, aceste ganduri pot fi transformate in ganduri realiste.
V-ar ajuta niște ședințe de psihoterapie pentru a afla sursa gândurilor negative și să învățați să gândiți realist.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Ce am ?! Simt un gand si un impuls sa fac asta deci nu e doar gandul, ce dracu am ?!
- 2Gânduri distorsionate
- 4Cum pot sa scap de anxietatea și gândurile negative?
- 5Anxietate si stari negative
- 18Posibila schizofrenie
- 1Ajutor ! Gânduri violente ! Frică !
- 1Ajutor ! Nu știu ce se întâmplă cu mine !! ganduri violente
- 4Cum sa sterg din minte
- 6Anxietatea generalizata
- 2Negativismul se poate lua/transmite verbal?
Mai multe informații despre: gandurile negative
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: